Tudtad, hogy a boldog és kiegyensúlyozott élet soha nem a véletlen műve?
 
A boldogság igenis kiszámítható, ha ismered a szükséges képletet!
 
A boldogság képlete kódolva van
a születési dátumodban!
 
  
A születési dátumod tartalmazza életed 7 törvényét
Ez a 7 törvény megmutatja hogyan tehetsz rendet az életedben  
 
a_boldogsag_keplete.gif

 Akkor leszel boldog, ha önmagaddal összhangban éled az életed!

 

    

 

A hét törvény közül ez az elsõ három, ami a legalapvetõbb szinten meghatározza az életedet.

 

 

 • 1. törvény
  • a gondolkodás törvénye, amit az évszám határoz meg.
 • 2. törvény 
  • az érzelmek törvénye, amit a hónapszám határoz meg.
 • 3. törvény
  • a cselekedetek törvénye, amit a napszám határoz meg.

 

Úgy kapod meg ezt a három számot, hogy összeadod a számokat egészen addig, amíg egyjegyû számot kapsz, külön az év, külön a hónap és a nap számára is egyetlen egyjegyû számot fogsz kapni 1-9-ig. 

 

Ez a három szám meghatározza, hogy miként gondolkodsz, hogyan érzel, és hogy viselkedsz. Ezt a 3 területet fogom a következõ három üzenetben részletesen is ismertetni.

 

Ezt a három törvényszerüséget használja egyébként a bioritmus is, ami megmutatja minden napra, hogy milyen szellemi, érzelmi és fizikai energiával rendelkezel.

 

Ha ezt a 3 személyes törvényt kiolvasod a születési dátumodból gyökeresen megváltozik az önmagadról alkotott minden elképzelésed.

 

  Én 90 %-ban magamra ismertem...
 

idezojel.gif

Köszönöm az elemzést, nagyon jó, hihetetlen, hogy a születési dátumunk ennyire befolyásolja, milyenek vagyunk. Én 90 %-ban magamra ismertem és azt hiszem, hogy ahogy most élek, ez megfelel annak, amit tanulnom kell, vagyis a sorsom követem.

 

További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:


Nagy Éva

 

Életed törvényszerüségei egymásra épülnek

 

 


Így épül egymásra a hét törvény
                                              Támogató erõk (Többletszámok) - 6.törvény
  1.törvény          2.törvény       3.törvény             4.törvény         |
 Gondolkodás -> Érzelmek -> Cselekedetek - > A Sors útja - > Sors - 5.törvény
                                                                                      |
                                                      Tanító erõk (Hiányszámok) - 7.törvény

 


A gondolkodásod meghatározza az érzelmeidet, az érzelmeid pedig a cselekedeteidet, ez a három törvény pedig együtt az egész életedre alapvetõ hatással van.

 

A 4.törvény az életút törvénye, azt jelenti, hogy a gondolkodásodból indulva az érzelmeiden át megvalósított cselekedeteid által egy adott életutat jársz be. Amennyiben a számítás egyjegyû számot eredményez ez a törvény egyebe esik az 5. törvény jelentésével, vagyis a sors törvényével, ami azt jelenti, hogy az út, amit bejársz egybe esik a feladatoddal, amit véghezviszel. 

 

Az 5. törvény a sors törvénye, vagyis az az életfeladat, amire születtél és amit már elemeztem neked a legelsõ üzenetben, ez volt az elsõ sorselemzésed.

 

A 6. törvény a támogatás törvénye, vagyis azok a számok, illetve azoknak a számoknak az energiái, amik többször is szerpelnek a képletedben. Ezek az energiák, azok a képességeid, amik segítségével betöltöd a feladatot, amire születtél. 

 

A 7.törvény a tanulás törvénye, vagyis azok a számok, amelyek egyáltalán nem szerepelnek a születési képletedben. Ezeknek a számoknak az energiái, azok, amiket meg kell tanulnod használni az életed során, egyben ezekben rejlenek a legnagyobb lehetõségeid is.

 

Ezt a 7 törvényt részletesen végigelemzve a születési dátumod alapján egy olyan személyes és életreszóló útmutatóhoz jutsz, ami kezedbe adja a kulcsot, hogy végre az legyél, aki mindig is lenni akartál.

 
  Ismerõseimnek is ajánlani fogom az
elemzés elkészítettését.
 

idezojel.gif

Köszönöm az elemzéseket (2 db) nagyon helytállóak. Továbbra is várom leveleit, amire feliratkoztam, szeretném minél jobban elsajátítani, megtanulni a számmisztikát. Ha van lehetõség több ismeret szerttevésére, illetve tanfolyamon részt venni, szívesen tenném. Ismerõseimnek is ajánlani fogom az elemzés elkészítettését.

Üdvözlettel:


H.Nemes Anna

 

 

 

 

  boldog.gif

Így néz ki a boldog ember, aki két lábbal áll a földön, vagyis rend van az életében

 

 

Tisztában vagy a benned szunnyadó ismeretlen képességeiddel?

A születési mátrix feltárja elõtted azt, ami eddig talán rejtve maradt

 

A számmisztikai mátrix valójában egy energetikai térkép, mely megmutatja neked, hogy a születési képletedben szereplõ számok nem csak külön-külön,  hanem összefüggésében is értelmezhetõek. Ezeket az összefüggéseket, az úgynevezett számsíkok mutatják meg

 

3

6 9
2
5
8
1
4
7
 
 
 
Hogyan jön létre a születési mátrix?
 
A születési mátrix úgy jön létre, hogy  a születési képletben a számítás során megjelenõ minden egyes számot beírunk a mátrixba annyiszor, ahányszor a képletben megjelenik. Tehát, ha 3 db 1-es van a képletben, akkor az 1-es rubrikába 3-szor írjuk be a számot, ha nem találunk 8-ast, akkor a 8-as szám rubrikájába nem írunk semmit.
 
Ennek a sémának a segítségével megnézzük mind  a 9 számot a születési képletben, és kitöltjük a teljes mátrixot, aminek eredményekétn a számokat összeolvasva úgynevzett számsíkokat kapunk
 

 

 

6 6

9

9 9

2

5

 

1 1

1 1 1 1 1 1

4

7 7 7

7

 
 
Egy számsíkot három  egymással összefüggõ szám kapcsolata alkotja, ezek a számok a mátrixban valamilyen formában, függõlegesen, vízszintesen, vagy átlósan érintkeznek egymással. A születési mátrixban megkülönböztetünk teljes és üres számsíkokat 
 

 

Vajon milyen kivételes energiákat mutatnak a számaid?

Születési mátrixod teljes számsíkjai megadják neked a válasz!

 

Teljes síknak azokat a számkapcsolatokat nevezzük, melyekben mindhárom az összefüggésben szereplõ szám megtalálható.   A teljes sík annál nagyobb energiát képvisel, minél több szám található benne. 
 


 33    
 2    
 11   7

A tervezés síkja (1-2-3)


3 
  99
 
5  
 11    

Az elszántság síkja (1-5-9)

 
Aki a tervezés síkjával (1-2-3) rendelkezik képes tökéletesen elszakadni a környezetétõl és belemerülni abba, amit éppen csinál. Élete során mindent pontról-pontra megterveznek és lépésrõl-lépésre véghezviszik a tervüket.
 
Az elszántság síkkal (1-5-9) rendelkezõk született vállalkozók. Tele vannak erõvel és bátorsággal, céltudatosak, önfejüek és kezdeményezõek.
 
A különleges energiák megjelenése kilvasható a születési dátumodból. A születési képlet elkészítésével azonnal rendelkezésre állnak azok a számok, ami megmutatják neked  a benned munkáló hatásokat.
 

  ...erre volt most szükségem, hogy valaki
a hónom alá nyúljon és felkaroljon...

idezojel.gif

 

Kedves Péter!  

Sokat segített az elemzése, már régóta energia hiányos , lehangolt voltam. Amikor elolvastam az elemzést, elösször meglepõdtem, aztán erõre kaptam. Azt hiszem erre volt most szükségem, hogy valaki a hónom alá nyúljon és felkaroljon, hogy merjek újra akarni.

Köszönök mindent.

Szeretettel: Erika

 


 
Lehet, hogy különleges érzékenységgel születtél?
Ahol a születési mátrixban nincsenek számok, ott feltünõen érzékeny lehetsz!
 
Üres síknak azokat a számkapcsolatokat nevezzük melyekben a három összefüggõ szám közül egyik sem található meg. Ezek az üres síkok átlagon felüli érzékenységet és különleges képességeket jelölnek. 3
   
 2
   
 11   7

A szaturnusz síkja (4-5-6)  99
 

 8
 11    

A vízió síkja (3-5-7)

 
 
Aki szaturnusz síkkal (4-5-6) rendelkezik meg kell tanulnia a türelmet és a kitartás télete során, a sok szembejövõ nehézség ellenére is.
 
 
Aki vizió síkkal (3-5-7) rendelkezik képes elõre megérezni bizonyos dolgokat, egyfajta látnoki képességgel. Látomásait sokszor eltitkolja, mert környezete úgysem értené.
 
A különleges érzékenységû területekre egyféleképpen világíthatsz rá a leggyorsabban, ha a személyes születési képleted alapján kiolvasod a saját születési mátrixodat

..megerõsítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell...

idezojel.gif

 

Kedves Péter!

Sok ellentmondást találtam a dolgozatban, de számomra ezek figyelemfelkeltõ elemek. Egyértelmûen jelzik, és megerõsítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell,  a tovább akarok lépni, ha el akarom érni a következõ szintet.

 

Segít a tovább-gondolkodásban. Megvilgítja azokat a  ontokat, ahol tennem kell. "Ilyen vagy most, de ha akarod, ilyenné válhatsz. Mert benned van, csak ki kell " bányászni " magadból! "- ez az üzenete számomra ennek a dolgozatnak.

Köszönöm a segítséget, további munkájához szívós kitartást, és sok-sok örömet kívánok.


Nagy tisztelettel, örök barátsággal:  Anna

 

A személyes számmisztikai elemzésed tartalmazza a teljes születési mátrixod részletes elemzését az energiák és érzékenységi pontok tekintetében is! Kattints ide és olvasd el ezt a személyreszóló írást!>>> 

 

 

Mi az a 12 titok, ami megváltoztatja a magadról alkotott minden elképzelésedet!

 

Akár hiszed, akár nem ez a 12 titok is benne van a születési dátumodban!

 

Van egy mágikus négyzet, ami az életed tizenkét legfontosabb területeire nézve ad neked útmutatást. Ez a táblázat már nem tartozik a legalapvetõbb születési számmisztika területéhez, ez már a számmisztika magasiskolája.

 

Ez a mágikus négyzet 12 olyan életterületekkel kapcsolatban lát el téged a legfontosabb információkkal, amik talán neked is sok nehézséget és fejtörést okoznak, hogy mihez is kezdj velük.

 

A  12 titkot tartalmazó mágikus négyzet is kiszámítható a születési dátumod segítségével.

A mágikus négyzetet a saját születési dátumomra (1977.10.27) számítottam ki, de az elemzésben a Te dátumoddal szerepel majd! 

Nap Év Sors
10 27 77 7
Energia és lelkesedés Család Nagylelküség Emberszeretet
3 9 8 11
Intuició Életöröm Karma Szerelem
8 6 8 9
Pénz Önfejlesztés Lehetõségek Filozófia
1 7 1 4

 

Mit jelentenek a mágikus négyzet egyes területei?

 

Bemutatom neked az egyes területeket, hogy lásd, milyen lehetõségeket ad neked ez a táblázat. Mind a tizenkét terület az életednek egy fontos pontja, mely külön-külön is kiemelt figyelmet érdemel, de így együtt olvasva még érdekesebb összefüggéseket tár fel.

 

Az energia és lelkesedés

Ez az az életterület, ahol a legnagyobb energiát tudod befektetni. Ezen a területen a legnagyobb a lelkesedésed is az életed során.

 

A család és a barátok

Megmutatja neked milyen viszonyt ápolsz a hozzád közelálló barátokkal és a szeretteiddel.

 

A nagylelkûség

Ez a szám megmutatja neked, hogy mely életterületeken tanúsítasz nagylelkûséget. Ez lehet pénz, vagy energia, de rengeteg minden más is

 

Az emberszeretet

Megmutatja neked, hogy milyen módon vagy képes kifejezni embertársaid felé a szereteted. Itt nem feltétlenül a közeli hozzátartozókról van szó, hanem általában véve az emberekrõl.

Az intuíció

Ez az az életterület, ahol leginkább a belsõ öszt¨neidre, vagyis az intuíciódra hallgatsz. Ez azt jelenti, hogy itt nem a józan eszed vezérel, hanem ösztönösen azt teszed, amit érzel.

Az életöröm

Ezen az életterületen érzed a legnagyobb örömet életed során. Soha nem érzel kényszert, hanem nagyfokú felszabadultságot, amikor ezzel töltheted az idõdet.

A karma

Ez az a terület az életedben, ami bizonyos fokú kényszerítõ erõvel talál meg és szembesít téged az ezzel kapcsolatos problémákkal. Ezt a területet, semmiképpen nem kerülheted ki!

A szerelem

Megmutatja neked, hogy milyen módon viszonyulsz a szerelemhez. Mit jelent neked a szerelem. Hogyan éled meg a párkapcsolatot, és általában a szereteten alapuló kapcsolatokat.

A pénz és az anyagiak

Ez a szám megmutatja neked, hogy milyen a viszonyod a pénzhez és az üzlethez. Megmutatja hogyan szerzed a pénzt, és, hogy van e üzleti érzéked.

 

A tanulás és önfejlesztés

Ez  a szám megmutatja neked, hogy életednek mely területén szükséges folyamatosan tanulnod és fejlõdnöd.

 

A lehetõségek

 

Ez a szám azt mutatja meg neked, hogy életed mely területén találkozol a legtöbb lehetõséggel. Hatalmas belsõ késztetést érzel, hogy kiteljesedjen ezen az életterületen.

 

Az életfilozófia

Ez a szám azt mutatja meg neked, hogy mi az életfilozófiád. Ez egy olyan belsõ meggyõzõdés, ami motivációt ad ahhoz, hogy feladataidat a lehetõ legjobban ellásd.
 
A mágikus négyzet felírásához sincs szükség semmi másra, mint a születési dátumodra. Nem kell tudnod a pontos születési idõdet percre, vagy másodpercre, mint egy bonyolult asztrológiai elemzés esetén.

   ...nagyságrendekkel jobban el tudok igazodni benne, mint a személyre szabott horoszkópomban....
 

idezojel.gif

Kedves Péter,

 

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, nagyságrendekkel jobban el tudok igazodni benne, mint a személyre szabott horoszkópomban (ez utóbbiban is sok minden nagyon jó, de az Ön elemzése számomra eddig, a legjobb). 


Továbbra is maradok a kapcsolatban, addig is szeretettel üdvözlöm:


Polgár Ildikó

Létezik egy személyes
Használati Útmutató az életedhez
 
A születési számmisztikai elemzésed segítségével könnyen megismerheted magad!
hasznalati_utmutato_2_megjelent.jpg
MEGJELENT


Miben változott az új
Használati Útmutató 2.0?


Az elmzést már korábban olvasók visszajelzései alapján rengeteg felismerésünk született arra nézve, hogy miként tehetnénk sokkal személyre szólóbbá, áttekinthetőbbé és gyakorlatiasabbá a mostani elemzést.


Változás#1 - Még gyakorlatiasabb elemzés.

Az elemzés eredeti változata is tartalmazott néhány gyakorlatias tanácsot, amit most kiterjesztünk az elemzés egészére. Ez azt jelenti, hogy a munka/hivatás, pénz, párkapcsolat tekintetében minden egyes részt gyakorlatias, kézzelfogható tanácsokkal egészítünk ki, hogy még nagyobb segítséget jelentsen neked.

Változás#2 - Még több segítség a személyes fejlődésedhez.

Az elemzésben található területek mindegyikét kiegészítjük a továbbfejlődésedhez szükséges gyakorlati tanácsokkal, vagyis ha van egy gyenge pontja az életednek, akkor az elemzés segíteni fog abban, hogy mit kell tenned az adott terület megerősítésének az érdekében.

Változás#3 - Segítség a gyorsabb áttekinthetőséghez

Az egyes fejezetek végére a könnyebb és gyors áttekintés érdekében összefoglaló táblázatot készítűnk, amiben kiemeljük az elemzés legfontosabb részeit, annak érdekében, hogy akár egyetlen pillantással újra feleleveníthesd az életed lefontosabb tanulságait. Ezt az áttekintő táblázatot, akár a szobád, vagy irodád falára is kiakaszthatod majd, hogy minden nap előtted legyen.

Változás#4 - Könnyebb hordozgatóság

A jelenlegi A/4 forma helyett az elemzést A/5-ös formában tördeljük újra, így kinyomtatva, akár a táskádban is magaddal viheted az elemzést, amit diszkréten bárhol tanulmányozhatsz, anélkül, hogy állandóan magyarázkodnod kellene miatta.

Változás#5 - Tartalmi megújulás

Az elmúlt három évben rengeteg tapasztalatunk gyült össze, az élő előadásokon, illetve az olvasók visszajelzései alapján. Ezek a tapasztalatok tartalmilag is befolyásolják az elemzést. Az egyik legfontosabb fejezetet a gondolkodás, érzelem és személyiség összefüggéseiről teljesen újra írom, mivel sok felismerés született ezzel kapcsolatban, ami miatt a jelenlegi forma már nem állja meg a helyét

Változás#6 - Sokkal személyesebb hangvétel:

A jelenlegi magázódó forma helyett az elemzést tegeződő formában szerkesztjük újra, így sokkal személyesebben tud szólni hozzád az az írás, amit az életed legmélyebb összefüggéseit tárja fel számodra.

 
Hogyan segít megérteni Önmagam a személyes számmisztikai elemzésem?
...avagy mit tartalmaz a személyes születési elemzésem?
 
 
Az elemzés három egymással szoros összefüggésben álló fejezetbõl áll, aminek elkészítéséhez kizárólag a születési dátumodra van szükség! A három fejezet összesen körülbelül 30 oldanyi (Ez a megadott születési dátumtól függ) írást tartalmaz, ami kizárólag a Te születési számmisztikai elemzésedet tartalmazza.
 
I. fejezet  - Az életed 7 törvénye
és a személyes boldogságod képlete
 
 
Az elsõ fejezet tartalmazza a születési képleted számítását és részletes magyarázatát annak, hogy melyik szám mit jelent a születési képletedben
 
 
Ez a fejezet részletesen bemutatja neked a születési dátumodból kiolvasható 7 törvényszerüséget, amelyek egymásra épülve alapjaiban határozzák meg az egész életedet. Ez a 7 törvényszerüség a képtletedbõl kiolvasható 7 számból  elemzem ki neked nagy részletességgel.
 
 

A hét számhoz tartozó hét törvényt részletesen elemzem neked!

7 fontos kérdésre kapsz személyreszóló válaszokat!

a-szuletesi-datum.jpg

A születési év száma - A Gondolkodás törvénye

 • Milyen energiák határozzák meg a gondolkodásodat, milyen célokat tûzöl magad elé?

A születési hónap száma - Az érzelmek törvénye

 • A gondolkodásod milyen vágyakat és érzelmeket kelt benned, mi az amiben igazán hiszel?

A születési nap száma - A cselekedetek törvénye

 • Hogyan cselekszel érzelmeid hatására és milyen a személyiséged?

A sorsút száma - A élet útjának törvénye

 • A cselekedeit hatására milyen életutat fogsz bejárni?

A sorsszám - Az életfeladat törvénye

 • Mi az életfeladatod, amit az eddigi törvények határoznak meg?

Többletszámok - A támogatás törvénye

 • Milyen energiák segítenek életed során betölteni a feladatodat?

 • Hiányszámok - A tanítás törvénye

  • Milyen nehézségek és tanulási feladatok várnak rád életed során?

A világon egyedülálló módszer szerint készül!
Más írásban biztosan nem találkozhatsz vele
 
A fejezet elkészítésének különlegességét az jelenti, hogy a gondolkodás, az érzelmek és a cselekedetek törvényei esetében azt is figyelembe veszem az elemzésnél , hogy asztrológiai értelemben tûz, víz, föld, vagy levegõ jegyében születettél e, ez teszi még egyedibbé az elemzést. 
 
II. fejezet  - A mátrix 9 titka 
és a képességek melyek csak arra várnak, hogy kiaknázd õket
 
Ez a fejezet, a személyes születési képletedben szereplõ számok magasabb összefüggéseit tárja fel elõtted. Részletesen elemzem neked, az egymással összefüggésben álló számok alkotta energetikai síkokat, melyek olyan lehetõségeket mutatnak meg neked, amikrõl eddig talán soha nem tudtál, és e nélkül az elemzés nélkül soha nem szereznél tudomást róluk.

A születési mátrix  olyan képességekre és rejtett tulajdonságokra világít rá, melyek fordulatot jelentetnek az  életedben.
 
 

6 6

9

9 9

2

5

 

1 1

1 1 1 1 1 1

4

7 7 7

7

 
 
Kiváncsi vagy rá milyen különleges képességekkel rendelkezel?
A születési mátrixod megmutatja megvan e benned...
 
 • ...a precíz tervezés képessége

 • ...a kitartás képesség 

 • ...a kimeríthetetlen energia

 • ...a gyakorlatiasság és önállóság

 • ...a határtalan szenvedély

 • ...az emberbarátság és magas eszmeiség

 • ...az elszántság, hogy elérd a céljaidat

 • ...az éleselméjûség képessége

 • ...a vízió képessége, hogy megézrezz bizonyos dolgokat

 • ...a túlérzékenység, ami sebezhetõvé tesz

 • ...az élet leckéivel szembeni felkészültség

 
Ez a fejezet megmutatja neked, hogy a fenti lehetõségek és képességek közül melyek azok, amelyek a Te életedben is ott vannak talán rejtve, talán nyilvánvalóan. Tudnod kell ezekrõl, mert lehetséges, hogy az egyik kihasználatlan képességednek köszönhetõen megváltozik az életed.
 
III. fejezet  - Életed 12 fantasztikus titka és a válasz  életed 12 legfontosabb kérdésére!
 
Ebben a fejezetben, a személyes mágikus négyzetedben kiszámított tizenkét legfontosabb életterület törvényeit fejtem ki és elemezem neked részletesen. Megmutatom, hogy az adott életterületeken milyen lehetõségekkel találkozol és azokat miképpen tudod a legjobban kiaknázni. 
 
Ez a fejezet olyan információkat tartalamaz, amiket egyetlen ma kapható számmsztikai könyvbõl sem tudsz megtanulni, ezért ezeket a különleges információkat kizárólag ebbõl a fejezetbõl tudhatod meg.
 
A mágikus négyzetet a saját születési dátumomra (1977.10.27) számítottam ki, de az elemzésben a Te dátumoddal szerepel majd!
 
 
Nap Év Sors
10 27 77 7
Energia és lelkesedés Család Nagylelküség Emberszeretet
3 9 8 11
Intuició Életöröm Karma Szerelem
8 6 8 9
Pénz Önfejlesztés Lehetõségek Filozófia
1 7 1 4


 
12 konkrét és életbevágó kérdésre adok neked kimerítõ válaszokat!

 • Mi az amiért igazán lelkesedem?

 • Milyen a viszonyom a családommal és a barátaimmal

 • Hol jelenik meg az életemben a nagylelkûség?

 • Hogyan fejezem ki az emberszeretetemet?

 • Hogyan mûködik az intuícióm?

 • Mi az amiben megtalálom az életörömet?

 • Mire kényszerít az élet?

 • Milyen a szerelmi életem?

 • Hogyan áramlik hozzám a pénz?

 • Milyen területen kell fejlesztenem magam?

 • Hol kapok lehetõségekett az élettõl?

 • Mi az életfilozófiám?

 
A harmadik fejezetben, a fenti kérdésekre adok neked konkrét kézzelfogható válaszokat, melyek segítségével fel tudod mérni, hogy melyik életterületen nem mûködnek megfelelõen a dolgaid és képessé válhatsz arra, hogy a megfelelõ döntéseket meghozva jó irányba fordítsd a vitorlát, hogy be tudd fogni a lehetõségek adta szelet, hogy változtathass az életeden.
Több mint 12.000 embernek adott kézzelfogható segítséget a magánéleti problémái megoldásában!
 
  Több mint 5.000 elégedett ügyfelünk átlagosan
2 elemzést rendelt az elmúlt években!
 
Nap, mint nap elégedett vásárlói véleményeket kapni nagyon komoly visszaigazolás arra nézve, hogy érdemes volt befektetni ezt a több éves munkát ennek az egyedülálló írásnak a létrehzására, ami tényleg személyreszóló segítséget képes nyújtani, ha komoly önismeretre vágysz.
  [VIDEO]
"Megerõsítést adott ahhoz, hogy jó irányba megyek..."
Hallgasd meg miért döntött úgy Gizella, hogy
megrendeli a saját elemzését!
 
 

"Teljesen élhetem az életem a számmisztikai elemzésed segítségével..."
Hallgasd meg hogyan változott meg Anikó élete, miután elolvasta a saját számmisztikai elemzését!
 

 
 
Csak a születési dátumodra lesz szükséged!
 
Nem kell percre pontosan megadnod a születési idõpontodat!
 
Ez a módszer nem horoszkóp, ezért nincs szükséged percre pontos születési idõpontra. Ennek ellenére ez az elemzés elképesztõen helytálló információkat szolgáltat rólad. Nem egy bonyolult és sokszor használhatatlan filozófiai értekezést kapsz, hanem konkrét és letisztult elemzést, ami a Te életedrõl szól
 
Akkor most minden ember, aki ugyanazon a napon született egyforma?
 
A válasz igen is meg nem is. Természetesen, még a 2 perc eltéréssel született egypetéjû ikrek sem egyformák teljesen, sem viselkedésben, sem pedig megjelenésben.
 
 
A kielégítõ válasz erre a kérdésre az lehet, hogy az egy napon született emberek sok helyzetben hasonlóan reagálnak, de ennek ellenére nem egyformák, mivel ugyanannak a típusnak más és más aspektusát mutatják meg.
 
 
Ez azt jelenti, hogy egy típusnak is több arca lehet. Gondolj csak a pénzérmére, aminek legalább két oldala van. A típusoknak is legalább két arca lehetséges. Az a két véglet, ami egyetlen témakörhöz tartozik, a kettõ között pedig van egy középút, ami az aktuális típus kiegyensúlyozott állapotát jelenti.
 
 
Mivel egy ember nem csak egyféleképpen sorolható típusokba, hanem különbözõ szinteken, mint például a gondolkodás, az érzelmek és a cselekedetek, hogy csak a legalapvetõbbeket említsem, így ezek a szintek is különbözõ módon hatnak egymásra, és még az egy napon születettek között is igen jelentõs különbségeket eredményeznek.
 
Akár már holnap olvashatod!
Nem kell hosszú heteket várnod rá!
 
 
A "Használati útmutató az élethez" egy évekig tartó folyamatos fejlesztés eredménye amit kizárólag azért végeztem, hogy ezeket a fontos információkat minél gyorsabban el tudjam juttatni Neked.
 
Tudom, hogy a mai világban mennyire fontos az idõ, és ha segítségre és támpontra van szükséged az életben, az soha nem jöhet elég gyorsan.
 
Ennek a fejlesztésnek az eredménye egy olyan, a világon egyedülálló elemzési rendszer, mely képes kiolvasni ezt a hihetetlen mennyiségû információt, kizárólag a Te születési dátumodból. 
A rendszer nélkül egy ilyen részletes és személyre szabott írásra nagy valószínûséggel hosszú heteket, sõt egy idõ után a felhalmozódó kérések miatt akár hónapokat kellene várnod.
 
Mennyibe kerül mindez?
Ezt a kérdést úgysem kerülhetjük ki!
 

 

Annak a három fejezetbõl álló körülbelül 30 oldalas személyre szóló számmisztikai elemzésnek, ami a Te személyes használati útmutatód az életedhez, a benne lévõ munka és elképesztõ mennyiségû információ mértékeben, a forintban kifejezhetõ értéke 20.000 Ft. 

 

Amennyiben ezt az egyedülálló elemzést, aminek a tartalmát remélhetõleg már jól ismered, a személyes megkeresésedre el kellene készítenem, körülbelül 2 napi munkámba kerülne, és 20.000 Ft-ot kellene kérnem tõled. 

  

Amikor elkezdtem személyre szóló számmisztikai elemzéssel foglalkozni, akkor átgondoltam annak a munkának az értékét, amit végzek. Arra a megállapításra jutottam, hogy képtelenség ennyi pénzt kérni mindenkitõl, aki a személyes önismeretnek ezzel a mélységével szeretne megismerkedni. Ha nem találok ki sürgõsen valamit, akkor bizonyára nagyon kevés emberhez juttathatom el ezt az egyedülálló információt.

 

Ekkor született meg ennek a "Használati útmutató az élethez" címû elemzés  ötlete. Az egyedüli célom az volt vele, hogy minél szélesebb körben eljuttathassam az embereknek ezt a felbecsülhetetlen és egyedülálló információt.

 

Úgy döntöttem, hogy minden belefektetett munkám ellenére nem kérhetek akkora összeget ezért az információért, hogy ne legyélt képes azt könnyedén megfizetni. 

 

Ez az életreszóló útmutató írás, most 20.000 Ft helyett csak 5.900 Ft-ba kerül!

 

Mit kapok a pénzemért?
...avagy mit kell pontosan tudnod errõl az elemzésrõl?
 
 elemzes2_l.gif

 

körülbelül 90 oldalas személyreszóló

számmisztikai elemzést kapsz!

 

Mint már többször is hivatkoztam rá ez az elemzés 3 egymással szoros összefüggésben álló fejezetbõl áll, ami így körülbelül 90-95 oldalnyi (A születési dátumtól függ a végleges hossza) teljesen személyreszóló írást jelent a Te születési dátumod alapján.

 
Milyen formában jutok hozzá ehhez az elemzéshez? 
 
 PDF.gif

Az elemzésed elektronikus

PDF formában készül!

Miért jó ez neked?

 

 • Sokkal rövidebb idõn belül  juthatsz hozzá

  • Akár a befizetés visszaigazolása után azonnal

 • Sokkal kedvezõbb áron juthatsz hozzá

  • Nyomtatva ugyanez az elemzés 8.000-10.000 Ft-ba kerülne, de Te most sokkal kedvezőbb áron kapod meg

 • Akárkinek elküldheted e-mailben

  • Az elektronikus formának köszönhetõen nincs akadálya a korlátlan továbbításnak

 • Tetszõleges formában és példányban nyomtathatod ki

  • Bármelyik fénymásoló centrumban néhány száz forintért, akár börkötésben is elkészítik neked

A PDF egy szabványos fájlformátum, amit egy teljesen ingyenesen letölthetõ programmal (Adobe Acrobat Reader) tudsz megnyitnit bármilyen számítógépen.       

 
 
 
Szeretném látni hogy fog kinézni az elemzésem!
 
 
No-Zsakbamacska.gif
 
Nem veszel zsákbamacskát! 

  

A mintaelemzésbõl láthatod, hogy milyen mennyiségû és minõségû infromációra számíthatsz, miután megrendelted a saját elemzésed

 

Ez a minta elemzés PDF formátumban tölthetõ le innen. Pontosan ugyanabban a formában, ahogy Te is megkapod majd személyes elemzésed.

 

Töltsd le tejes értékû a minta elemzést most!

Jobb klikk->Mentés másként (Save as), vagy egyszerûen kattints rá az azonnali megnyitáshoz!

 

http://www.szammisztika.com/minta/info.szammisztika.com.1977.10.27.pdf

 

Az elemzés olvasásához az Adobe Acrobat Reader ingyenesen hozzáférhetõ program szükséges. Amennyiben a számítógépeden nincs telepítve az  Acrobat  Reader,  úgy azt az alábbi hivatkozásra kattintva díjmentesen töltheted le. 

 

http://www.adobe.com/uk/products/acrobat/readstep2.html

 

get_adobe_reader

            
  
 
Hogyan és mikor jutok hozzá a kifizetett elemzésemhez? 
 
Miután a választott fizetési módnak megfelelõen befizetted az elemzés árát, egy visszaigazoló e-mailt kapsz tölünk benne az elemzésedhez való minden hozzáférési információval.
 
 
Ezután már csak rá kell kattintanod az általunk küldött linkre az e-mailben, aminek a segítségével egy biztonságos, senki más számára nem hozzáférhetõ ügyfélfelületre jutsz, ahol a születési dátumod megadását követõen 1 percen belül letöltheted az elemzést. 

Mi van akkor, ha nem igazán értek a számítógéphez?

Nem kell aggódnod a technikai dolgok miatt sem!

 

Amennyiben menet közben bármilyen problémád adódna ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre, hogy segítsen neked abban, hogy a lehetõ legrövidebb idõn belül hozzájuthass az elemzésedhez.

 

Minden technikai segítséget megadunk neked ahhoz, hogy a lehetõ legrövidebb idõn belül elolvashads az elemzésed.