A Te életében is eljön a pillanat, amikor úgy érezed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Ez a helyzet tökéletes alkalom arra, hogy tiszta fejjel és tiszta lappal kezdj teljesen új életet!


fuldoklas.jpg
Amikor ilyen helyzetbe sodródik az életed gyakorlatilag minden zavarossá és értelmetlenné válik. Életed minden eddigi öröme, sikere és eredménye egyik pillanatról a másikra semmivé foszlik és úgy tűnik számodra, mintha soha nem lettek volna vidám és boldog napjaid, amikor egyszerűen csak működött minden.Ha úgy érzed, hogy most már nem látod a fától az erdőt


dark-forest-35836.jpgIlyen helyzetben gyakorlatilag cselekvésképtelenné válsz, olyan, mintha egy láthatatlan bilincs tartana vissza attól, hogy megtedd a szükséges lépéseket, amikre elengedhetetlenül szükség lenne az életedben. Ilyenkor folyamatosan halasztgatod a döntést, hogy változtass, de ezzel gyakorlatilag napról napra súlyosbodik a helyzet és halmozódnak a megoldatlan problémák.


Mi az oka annak, hogy ilyen helyzetbe sodródtál?

Az életedet akkor érzed sikeresnek és boldognak, amikor kezedben tartod az események irányítását. Az irányítás akkor van a kezedben, amikor a gondolataidat érzelmi motivációk, a motivációkat pedig konkrét lépések követik, vagyis kitalálod, elhatározod és megvalósítod a dolgokat és ebben semmilyen akadályt nem gördítesz magad elé. Amikor összhangban vannak a gondolataid, az érzelmeid és a cselekedeteid, akkor tiszta csatorna vagy, amin a saját energiád képes akadálytalanul áramlani, ezért mindig az történik, amit akarsz.

Amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, akkor kicsúszik a kezedből az irányítás és úgy tűnik, mintha egy külső erő rángatna magával anélkül, hogy bármilyen hatást tudnál gyakorolni a történésekre. Ennek az oka a gondolataidban keresendő, hiszen a gondolataid határozzák meg az egész életed. Ha időről időre nem raksz rendet a fejedben, akkor túlságosan sok kívülről érkező gondolat fészkeli be magát a fejedbe, ami elveszi az energiát a saját gondolataid érvényesülésétől.


Mik azok a "gondolati vírusok"?

A "gondolati vírusok" olyan kívülről érkező szellemi hatások, amiket öntudatlanul fogadsz magadba a mindennapjaid során. Ilyen vírusok a TV, a rádió, az Internet hírei, a kollégád vagy szomszédod pletykái, a családtagjaid vagy barátaid véleménye arról, hogy milyen élet élsz. Minél több ilyen hatásnak vagy kitéve nap mint nap, annál nagyobb a veszélye, hogy megfertőz egy "gondolati vírus", ami képes gyakorlatilag megbénítani az egész életedet anélkül, hogy tudomásod lenne a dologról.

default_mind.jpgGondolj csak a médiából folyamatosan harsogó hírekre a "gazdasági válságról", "járványveszélyről", "háborúkról", "szörnyűségekről". Ezek a "gondolati vírusok" mind egy-egy félelem magot ültetnek el benned, amik érzelmi szinten blokkolják a saját gondolataid, terveid, álmaid kibontakoztatását és megvalósítását.

Ha valakivel beszélgetsz, akkor is akarva-akaratlanul ki vagy téve a "gondolati vírusfertőzésnek", hiszen a másik ember véleménye az élet valamely területéről befészkeli magát a gondolataid közé és ugyanolyan, ha nem súlyosabb blokkokat képes kialakítani, mint a médiából sugárzó "horrorhírek" áradat.


Ne csodálkozz, ha már azt sem tudod Te mit gondolsz

112239480.jpgFolyamatosan ki vagy téve a feléd áramló szellemi impulzusoknak, amelyek nap mint nap "gondolati vírusokként" fertőzik az életed. Ennek ellenére nem az a megoldás, ha remeteként elvonulsz a világtól, hanem meg kell tanulnod, hogy miként választhatod szét a saját akaratodat attól, ami a külvilágból érkezik feléd.

Ahogy az otthonodnak is időről-időre szüksége van egy nagytakarításra, úgy neked is szükséged van rá, hogy tisztába tedd a saját szándékaidat és megtisztítsd magad azoktól a felesleges terhektől, amik mázsás súlyként nehezednek rád tökéletesen cselekvésképtelenné és döntésképtelenné téve önmagad. A szellemi rendrakás és a gondolati nagytakarítás olyan, mint egy hatalmas tüsszentés, ami rövid idő alatt megszabadítja a fejed a súlyos terhektől és lehetőséget ad neked arra, hogy tisztán és világosan lásd merre tart az életed.


Ha folyton csak a problémákon agyalsz, soha nem fogsz kikerülni belőlük

worry1.jpgAmikor a gondolataid nagy része gondokkal és problémákkal terhes, akkor magad körül is csak gondot és problémát tudsz teremtetni, hiszen a saját a valóságodat a gondolkodásoddal irányítod, akár tudsz róla akár nem. Ahelyett, hogy a problémákra fokuszálsz az álmaidnak és a céljaidnak kellene megtölteni a fejedet, hiszen akkor képessé válsz arra, hogy a célok eléréséhez szükséges megoldásokat teremtsd meg az életedben.

A gondolataid teremtő erővel bírnak, ezért mindennél fontosabb, hogy a fejedben csak azok a gondolatok legyenek jelen, amik a céljaid elérésében, az álmaid megvalósításában támogatnak téged. Minden más csak felesleges limlom és kacat a fejedben, amitől ideje lenne megszabadulnod, hogy helyet teremthess a teremtő és inspiráló gondolatoknak, amik már türelmetlenül várják, hogy helyet kapjanak az életedben.
Rakj rendet a fejedben!
Oszlasd el a zűrzavart és kezdj tiszta lappal teljesen új életet, ahol egyensúlyba kerül a spiritualitás és a gyakorlat!

RRF_DVD_nagy.gif

RRF_CD1_kicsi.gif
4x20 perc vezetett meditáció a szellemi lecsendesülés és a tisztánlátás érdekében


+


RRF_CD2_kicsi.gif70 perc motivációs hanganyag egy 5 lépéses gyakorlati módszertannal, hogy a fejedben lévő káosz helyét a lézer pontossággal megfogalmazott célok vegyék át 

+

RRF_jegyzet_kicsi.gif

Letölthető
30 oldalas munkafüzet, amit korlátlan példányban kinyomtathatsz, hogy a gyakorlati feladatokat újra és újra elvégezhesd
Hogyan rakj rendet a 
fejedben 5 lépésben?
Hallgasd meg ezt a hanganyagot és röviden elmondom neked, hogy mi az az 5 nélülözhetetlen lépés, ami segít neked tisztán látni az életed jelenlegi helyzetét és kitűzni a célt, ami felé az életed tart 
(csak 8 perc)


A "Rakj rendet a fejedben" módszertan jól ötvözi a spirituális és a gyakorlatias megoldásokat, lehetőséget teremtve arra, hogy egyensúlyt teremts az agyad jobb és bal agyfélteke között. A jobb agyfélteke aktivitása felel a spirituális fejlődésért, a bal agyfélteke pedig azért, hogy meg tudd állni az helyed az élet hétköznapi dolgai között. A legjobb megoldás mindig az egyensúly, hiszen egy rendkívül racionális világban akarsz érzékeny spirituális lényként élni, ahhoz, hogy sikerrel vehesd az akadályokat ki kell békitened ezt a látszólag két egymásnak teljesen ellentmondó területet.

Összhangba hozzuk a spiritualitást a gyakorlattal

balance.jpg

A "Rakj rendet a fejedben!" módszertan két részből áll, amik önmagunkban véve csak a lényed egyik oldalát erősítik meg. A meditációk olyan spirituális gyakorlatok, amik segítenek számodra összhangba hozni a szellemi életedet, a lelkeddel és a hétköznapi életeddel, megnyitva ezáltal a csatornádat a saját energiád szabad áramlása előtt. A gyakorlati feladatok segítenek leföldelni a spirituális energiádat úgy, hogy kereteket teremtenek számodra kijelölve az előtted álló utat, amit be kell járnod.

 

Nagytakarítás és rendrakás a fejedben

Gyakorlati feladatok, amik 5 lépésben segítenek számodra leföldelni azt a spirituális energiát, amivel az eddigi életed során összekapcsolódtál

A saját egyéni spirituális energiád teremtő erővel ruház fel téged. Ahhoz, hogy ezt a teremtő erőt képes legyél a gyakorlatban is alkalmazni félre kell állítanod az útból minden akadályt annak érdekében, hogy lézer pontossággal tudj az életed legfontosabb feladataira koncentrálni.


A "Rakj rendet a fejedben!" egy motivációs CD, amiben egy  5 lépéses módszertant adok a kezedbe

buddha.jpgEnnek a segítségével "kiürítheted a fejed az asztalra" és külső szemlélőként megnézheted, hogy mi az a néhány dolog, amit érdemes visszatenni a fejedbe, hogy a továbbiakban hatékonyan dolgozz vele. A megmaradó felesleges sallangtól pedig egyszerűen megszabadulhatsz, mintha soha nem is létezett volna, ezáltal rengeteg energiát szabadíthatsz fel az életedben.

A gondolataid, az érzéseid és a cselekedeteid 20%-a hozza az életedbe az eredmények 80%-át. Ez az 5 lépéses feladat segít neked megtalálni azt a 20%-ot az életedben, amivel egyáltalán érdemes időt töltened, a maradék 80%-al csak értékes lehetőségeket veszítesz  minden egyes percben.

Az 5 lépéses feladatsor elvégzését egy letölthető munkafüzet is támogatja

Mivel ezeket a feladatokat időről-időre érdemes újra elővenned, ezért egy olyan munkafüzetet állítottam össze neked, amiből annyit nyomtathatsz ki, amennyire csak szükséged van a feladatok elvégzéséhez. A munkafüzet tartalmazza azokat a kitöltendő listákat, amik segítenek neked végig menni a fejedben való rendrakás 5 lépéses útján


Öt gyakorlati lépés a káosztól a tisztánlátásig

1. feladat: a múlt eredményeinek tisztázása

past-result.jpgAhhoz, hogy tudd merre tartasz tudnod kell, hogy honnan jössz. Át kell tekintened az életedben mögötted lévő időszakot és meg kell nézned, hogy jellemzően milyen feladatok töltik ki a mindennapjaidat. Ha az életed jelentős részét olyan cselekedetek töltik ki, amik nem az álmaid megvalósulása felé viszik az életed, akkor csak az idődet vesztegeted. Ahhoz, hogy a jövőben képes legyél döntést hozni a vállalt kötelezettségeid és feladataid tekintetében, tudnod kell, hogy mik azok a tevékenységeid, szokásaid, kötelezettségeid, amiktől ideje lenne megszabadulnod.

Meg kell nézned, hogy azok a feladataid, amikkel az eddigi életedet töltötted mennyire tettek eredményessé téged. Látnod kell a korábbi döntéseid eredményeit és le kell szürnöd a tanulságokat, hogy tudd a jövőben milyen döntéseket kell meghoznod. Minden, ami jelenleg történik az életedben az a korábbi jó vagy rossz döntéseid következménye. Ha látod a jelenlegi életedben a múltból eredő következményeket, akkor képes leszel mostantól az álmaiddal összhangban meghozni a döntéseidet.


Mi az, amire büszke lehetsz?

win2.jpgA legtöbben megfeledkezünk a korábbi eredményeinkről, amik az önbizalmunkat építhetnék. Ha nem látod tisztán, hogy mire vagy képes, akkor sokkal nehezebben vágsz bele egy újabb kihívást jelentő feladatba. Ahhoz, hogy tisztán lásd az eddigi életed során elért eredményeidet össze kell őket gyűjtened egy listába, hogy mindig a szemed előtt legyenek. Ezt a listát GYŐZELMI LISTÁNAK hívjuk, ami tartalmaz mindent, amire büszke vagy eddigi életed során. A büszkeségeidet látni, mindig rendkívül motiváló és felemelő és újabb nagy tettekre sarkall.


2. feladat: Az előtted álló feladatok tisztázása

ant.jpgAhhoz, hogy tiszta fejjel tudj belekezdeni az életed előtted álló időszakába, előbb teljesen ki kell ürítened a fejedből minden gondolatot, amik állandóan lekötik minden figyelmedet és nem hagynak neked energiát arra, hogy a lényeges és fontos dolgokra koncentrálhass.

A fejedben lévő gondolataid jelentős része, valamilyen elvégzendő, vagy halogatott feladat, valamilyen vállat kötelezettséged teljesítése körül forog. Sok feladat és kötelezettség van a fejedben, amit csak azért vállaltál el, hogy másoknak megfelelj. Azoknak a feladatoknak a többsége, amiknek az elvégzését régebb óta halogatod valójában nem is akarod elvégezni, hiszen nem a saját céljaiddal, nem a saját vágyaiddal vannak összhangban, azonban még így is rengeteg figyelmet és energiát követelnek tőled.

Olyan ez, mint amikor néhány tucat felfújt strandlabdát próbálnál meg egyszerre a víz alatt tartani. Gondolhatod, hogy szinte lehetetlen vállalkozás, de még így is minden figyelmedet lekötik ezek a gumilabdát és az életerőd jelentős részét is arra fordítod, hogy a felszín alatt tartsd őket. Sorra kell venned az összes feladatod, amik jelen pillanatban megoldásra várnak az életedben és szembe kell nézned velük.


Mik azok a feladatok, amiktől szíved szerint megszabadulnál?

Miután összeszedted az előtted tornyosuló feladatokat, meg kell nézned, hogy melyek azok, amiktől meg kell szabadulnod annak érdekében, hogy időt és energiát szabadíts fel az életedben. Egyszerűen ki kell szanálnod mindazt, ami nem a vágyaid valóra váltását támogatja és csak rabszolgaként tart fogva téged. Ennek a feladatnak az elvégzése erőteljes megtisztulást hoz az életedbe.


3. feladat: A legbelsőbb vágyaiddal való szembenézés

gold-fish1.jpgAhhoz, hogy az életed valóban olyan irányba menjen, amire mindig is vágytál, szembe kell nézned, hogy azzal, hogy mire is vágysz valójában. Össze kell írnod az álmaidat és a vágyaidat egy listába, amiket az életed előtted álló szakaszában meg akarsz valósítani. Ennek a feladatnak az elvégzésével engedélyt adsz magadnak arra, hogy felszínre törjenek belőled az egyéniségedből fakadó legbelsőbb vágyaid, amik összhangban vannak a spirituális küldetéseddel.

Az álmaid tisztázása segít abban, hogy olyan döntéseket hozz az életedben, amik összhangban vannak az egyéniségeddel és az életfeladatoddal. Ha tudod, hogy mit akarsz, akkor soha többet nem kell olyan kötelezettségeket vállalnod, amik annak megvalósításában megakadályoznak. Azt is tudni fogod, hogy mely döntéseid segítik majd az álmaid megvalósítását.


A legbelsőbb vágyaid, a legmerészebb álmaid megélése kihívás elé állít az életedben, de nem kell félned ezektől a kihívásoktól, hiszen ezek minden esetben összhangban vannak a szellemi, lelki és fizikai önmagaddal. Amikor ezekre a feladatokra rátalálsz, az olyan érzés, mint amikor szerelmes vagy. Soha többé nem akarsz majd mással foglalkozni, soha többé nem engeded más irányba menni az életed. Egyszerűen megszállottan fogok követni a szíved szavát.


4. feladat: Az akadályok elhárítása

akadalyok.jpgMindannyiunk életében vannak bizonyos akadályok, amik meggátolják, hogy egyenes úton jussunk el az álmaink megvalósulásához. Ezeknek az akadályoknak az elhárítása egyben fejlődési lehetőség is a számodra, hiszen konkrét lépésekre és erőfeszítésre van szükséged annak érdekében, hogy az akadályokat elhárítsd az útból. Ahhoz, hogy ezeket a lépéseket megtehesd először is tisztáznod kell, hogy pontosan mik is azok az akadályok az életedben, amik az utadban állnak. Listát kell készítened az előtted tornyosuló akadályokból, hogy hozzá láthass az elhárításukhoz.


Szellemi akadályok

A szellemi akadályok, mindig az adott témához tartozó gondolkodás helytelenségéről árulkodnak. Bizonyos álmaid azért nem tudtak eddig megvalósulni, mert egyszerűen helytelenül gondolkodsz az adott témáról. A szellemi akadályokat az adott területen szerezett új ismeretekkel, vagyis tanulással lehet a leghatékonyabban elhárítani.


Lelki akadályok

A lelki akadályok, mindig érzelmi blokkok, mint a félelem, vagy az aggodalom bizonyos dolgok bekövetkeztétől, vagy az eredmények elmaradásától. A félelmek és az aggodalmak mindig önbizalomhiányból fakadnak, aminek az oka szintén a helytelen gondolkodás. Ha az adott témában nő a tudásod, javul a gondolkodásod, akkor nő az önbizalamad is, ami segít elhárítani az érzelmi akadályokat. Növelheti az önbizalmadat a korábbi sikereid, vagyis a győzelmi listád gyakori átolvasása is, amiből képes vagy erőt meríteni a továbblépéshez.


Fizikai akadályok

Fizikai akadály lehet egy bizonyos konkrét eszköz hiánya, amit meg kell szerezned, vagy meg kell vásárolnod, ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Ide tartoznak még a korábban vállalt kötelezettségeid és emberi kapcsolataid is, amik megakadályozhatják, hogy az álmaid felét történő lépéseket megtedd. Meg kell nézned, hogy milyen konkrét lépéseket kell megtenned, annak érdekében, hogy  a fizikai akadályokat elhárítsd magad körül. Ha tudod mit kell tenned, akkor semmi okod nincs rá, hogy egy percig is halogasd a változtatást.


5. feladat: Az célok kitűzése

target.jpgAz előtted álló, de még elvégzetlen feladataidból, a legbelsőbb vágyaidból és az előtted álló akadályok elhárítására össze kell állítanod egy konkrét lépésekből álló feladatlistát, határidőkkel és fontossági sorrenddel. Először is érdemes, a korábbról maradt feladatokat sorra venni, amiknek elvégzésével adós vagy. Azután a vágyaid megvalósítását kell elvégzendő feladatokká alakítanod. Végül pedig az előtted álló akadályok elhárítását kell az konkrét lépések sorozatává alakítanod.

A célkitűzés olyan, mint egy bevásárló lista, amit akkor írsz, amikor be kell szerezned a hétvégi ebédhez való élelmiszereket. Ahogy mész végig az üzletben sorra pipálod ki, hogy mik azok, amiket már betettél a kosaradba. A célok pontosan így működnek, azzal a különbséggel, hogy egy részük egészen hamar megvalósul, míg más célok valóra váltásához, akár több éves munkára is szükséged lehet.

A célok segítenek neked abban, hogy lásd melyek azok a feladatok, amiknek elvégzése nem tűr halasztást és melyek azok, amik esetleg csak hónapok múlva lesznek esedékesek. A céljaid tisztázása energiát szabadít fel az életedben, hiszen képessé tesz arra, hogy mindig a legfontosabb teendőiddel foglalkozz, a többit pedig egyenlőre látókörön kívül helyezd, elkerülve azt, hogy újra és újra káosz legyen a fejedben, ami megbénítja a cselekedeteidet.


Tiszta Tudat Meditáció
 Négy meditáció, ami a spirituális énedet összekapcsolja a hétköznapi éneddel és segít tiszta képet alkotni önmagadról és az életedről


A "Rakj rendet a fejedben!" módszertan második CD lemezén a négy meditációt találsz, ami segít neked, hogy felismerhesd mi az, ami igazán fontos az életedben és segít elhárítani az útból azokat az akadályokat, amik gátolnak abban, hogy ezt képes legyél megélni és felismerni ki is vagy valójában.

A meditáció egy olyan fantasztikus eszköz, ami segít néhány percre elcsendesíteni az elmédet, hogy teret engedjen a benned működő energia szabad áramlásának. Amikor az elméd elcsendesül, akkor képes vagy meghallani a belső hangod és képes vagy meglátni azokat a belső képeket, amik a te valóságos és tévedhetetlen útmutatóid lesznek a mindennapokra. Ez azért is különösen fontos, hiszen a célkitűzéseidet nem erőből és akaratból, hanem letisztult intuícióból tudod meghatározni.


Négy meditáció a mindennapi tiszta tudatodért

Meditáció #1: Kapcsolatban az Egységes Tudatmezővel


morph l_172cc35671f213788dcab085b6352558.gifAz Egységes Tudatmező olyan, mint az Internet, amin nem adatok, hanem a tudatod utazhat, hozzáférve minden információhoz és tudáshoz, ami a MINDENSÉGBEN valaha létezett, vagy aminek a létrejötte lehetőségként jelen van az életedben. Az Egységes Tudatmező mindannyiunkat összekapcsol a MINDENSÉG egészével lehetőséget teremtve arra, hogy időt, távolságot és dimenziókat áthidalva kapcsolatba lépjünk egymással és a MINDENSÉG összes létezőjével, kicseréljük a tapasztalatainkat, segítséget kérjünk és nyújtsunk egymásnak.

Ebben a meditációban bemutatom neked, hogy miként tudsz összekapcsolódni az Egységes Tudatmezővel és a kapcsolat segítségével mindennapi segítséghez inspirációhoz jutni az életedhez. Az Egységes Tudatmezőben minden kérdésedre találsz egy lehetőséget, amit a magad egyéniségére alakítva konkrét segítséget és támogatást ad a mindennapjaidhoz. Az Egységes Tudatmezővel való kapcsolat szükségtelenné teszi számodra, hogy állandóan az eszeddel próbáld meg kitalálni mihez is kellene kezdened, hiszen innen mindig naprakész és személyre szóló segítséget kaphatsz torzítástól mentesen.


Meditáció #2: A Termékenység Fája


a_termekenyseg_faja.gifMindannyiunknak van egy személyes "MAG"-unk, amiből az életünk fája kihajtott és megerősödött. Ez a "MAG" megmutatja számodra, hogy milyen "fa" vagy valójában és milyen irányban és mértékben tudsz növekedni. A "MAG" tartalmazza az életed legfontosabb értékeit, ezért jelen van minden egyes mozdulatodban és döntésedben. Ahhoz, hogy önmagadat megértsd ismerned kell a "MAG"-ot, amiből az életed kicsírázott.

A "MAG" mindazoknak az alapvető kérdésekre tudja a választ, amit önmagaddal kapcsolatban feltehetsz. A Termékenység Fájának gyümölcse tartalmazza ezt a "MAG"-ot és ahhoz, hogy megismerd le kell szakítanod a gyümölcsét és meg kell enned, hogy eljuthass életed gyökeréhez.

Ahhoz, hogy az életed során mindig helyes döntéseket tudj hozni tudnod kell, hogy azokat a döntéseket mihez viszonyítva fogod meghozni. A jó döntések mindig a saját "MAG"-oddal összhangban vannak. A "MAG" határozza meg a hivatásod és a tökéletes szerető párkapcsolatod és családod alapjait is. Ebben a meditációban elvezetlek téged a Termékenység Fájához, hogy gyümölcsét megízlelve megpillanthasd életed "MAG"-ját.


Meditáció #3: A Csodálatos Forrás


78479839.jpgAhhoz, hogy hozzáláthass a teremtő tudatoddal való munkához meg kell szabadulnod minden olyan tehertől, ami a jelen pillanatban megnehezíti, vagy esetleg ellehetetleníti ezt a munkát. Ezek a terhek lehetnek az életed önként vállalt körülményei, amik időközben terhessé váltak számodra, de lehetnek emberi kapcsolataid, vagy a múltból magaddal hurcolt sérelmeid, fájdalmaid. Eljött az ideje, hogy ezeket a legnagyobb áldás kíséretében elengedd az életedből és hagyd hogy magával vigye őket egy csendesen csörgedező patak, ami visszaadja ezeket az energiákat a Földnek, hogy újra hasznosítsa őket.

Ebben a meditációban elkalauzollak téged a Csodálatos Forráshoz, melynek vizét egy gyönyörű tó fogadja magába, majd egy patak viszi tovább vissza az óceánba. Lehetőséged lesz megfürödni ebben a tóban, aminek vize lemossa rólad azokat a terhes energiákat, amiktől magadtól nem tudtál megszabadulni. Sorra szabadulnak fel benned azok a lekötött és elfojtott fájdalmak, amiktől ideje lenne megszabadulni. Ezeket a legnagyobb szeretettel becsomagoljuk és útjára bocsátjuk visszaadva energiájukat a Földnek.


Meditáció #4: Te vagy a MesterMeditation.jpegVan egy egyedülálló és kizárólag rád jellemző energiád, ami meghatározza az egyéniségedet. Ez az energia csodákra képes, akkor ha ismered és tudsz vele bánni. Minden ember olyan mértékben részesül a Föld javaiból, amilyen mértékben egyedülálló egyéniségével a világot szolgálja. Ha felismered magadban ezt az egyéni erőt, akkor képes leszel áramoltatni az egyéniségedből eredő erőt, ami pedig korlátlan bőséget teremt az életedben a szó szellemi, lelki és anyagi értelmében egyaránt.

Ebben a meditációban megmutatom számodra, hogy mi az, amiben a életed során te magad vagy a mester. Ez a mester energia olyan erő, amire a körülötted élő embereknek szüksége van, ennek segítségével tudod a világot szolgálni. Megnyitjuk számodra a mester energia forrását, hogy képes legyél, akár korlátlan mértékeben áramoltatni a világba, aminek eredményeképpen a világ is korlátlanul áramoltatja feléd a bőségét.
Nekem való a "Rakj rendet a fejedben"?


Nekem való a "Rakj rendet a fejedben!" módszertan?

Ez az anyag mindenképpen neked való, ha...


...időnként úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok és elveszted a talajt a lábad alatt.

...úgy érzed, hogy nagyon sokat fejlődtél spirituálisan, de az élet gyakorlatias kérdéseiben mégis nagyon nehezen állod meg a helyed.

...szeretnéd az eddig megszerzett spirituális tudásodat a gyakorlati életben is kamatoztatni

...fogalmad sincs, hogy mihez kezdj az életeddel, egyenlőre azt sem tudod, hogy mire vágysz igazán.

...vannak álmaid, de még nem vágtál bele a megvalósításukba.

...úgy érzed, mintha egy láthatatlan erő folyton megakadályozná, hogy a megfelelő lépéseket megtedd.

...úgy érzed, hogy nincs benned elég bátorság ahhoz, hogy változtass az életeden.

...tele vagy aggodalommal és félelemmel, amik blokkolják a cselekedeteidet.

...szeretnél egy kipróbált és jól működő rendszert, aminek a segítségével végre tisztán láthatod mit is akarsz az életedben.

...hajlandó vagy tenni is a változásért és nem egy csodamódszerre vársz, ami egycsapásra megold helyetted minden problémát.Milyen eredményekre számíthatok a "Rakj rendet a fejedben!" módszertan alkalmazásával?


A Tiszta Tudat Meditációk lecsendesítik az elméd és nyitottá tesznek a saját energiád áramlására

A meditációk hatására képes leszel lecsendesíteni az elméd, aminek hatására felszámolhatod a fejedben tomboló káoszt, amit a "gondolati vírusok" okoznak. A lecsendesült elméd nyitottá válik a szellemi inspirációkra és a belső képek meglátására és  a belső hangok meghallására, amik iránymutatást jelentenek számodra a mindennapokban.

A meditációk napi szintű gyakorlása hatására belső megoldást találhatsz a mindennapi problémákra és kihívásokra, amiket meg kell oldanod. Ezek hatására többé nem lesz szükséged arra, hogy kívülről várj segítséget, hiszen te magad lehetsz a saját szellemi tanácsadód, azáltal, hogy a meditációkban felteszed a szükséges kérdéseket, vagy éppen segítséget kérsz egy adott helyzet megoldásához.

A meditációk nyitott spirituális csatornává tesznek téged, amin szabadon áramolhat a saját egyéni energiád, anélkül, hogy különböző gondolati, érzelmi, vagy cselekedeti blokkokat görgetnél az útjába. Ennek hatására a letisztultság a kiegyensúlyozottság váltja fel az életedben a folyamatos őrlődést és az állandó aggódást.


Az 5 lépéses gyakorlat segít letisztítani magadban, hogy mi az, amit igazán el akarsz érni az életedben

A gyakorlatok hatására képes leszel szétválasztani az igazán fontos feladatokat azoktól, amik csak viszik az erődet és az energiádat. Megtanulsz fontossági sorrendet állítani és ezáltal nemet mondani azokra a dolgokra, amik nem az álmaid megvalósítását szolgálják, annak érdekében, hogy az energiád jelentős részével a céljaid elérésén tudj dolgozni.

Megtanulod az előtted álló akadályokat feladatokká alakítani, annak érdekében, hogy konkrét lépéseket tehess az elhárításuk érdekében. Soha többé nem lehet kifogás az életedben semmilyen akadály, ami közted és a célod elérése között áll hiszen, ha szembenézel az akadályokkal, akkor már félúton vagy a megoldás felé.

Megtanulod felvállalni mire is vágysz igazán, mert csak azokért a dolgokért tudsz teljes erővel harcolni, amik igazán fontosak számodra. Ha most még erőtlennek érzed magad, akkor meglehet, hogy nem a legfontosabb dolgok töltik ki az életed, de ezen könnyedén változtathatsz azzal, hogy szembenézel azzal, amire mélyen legbelül mindig is vágytál.

Végül, de nem utolsó sorban megtanulsz célokat kitűzni az előtted álló feladatokból, az elhárítandó akadályokból, és a benned megfogalmazódó vágyakból. A célok irányt mutatnak neked a mindennapjaidban, hogy képes legyél kitartóan végigjárni az utat, amit magad számára kijelöltél


Vannak még kétségeim!

Mi van, ha az én esetemben nem működnek a tanított gyakorlati technikák?

A módszer, amit tanítok kellőképpen rugalmas, ezért a használatához nem kell minden lépést mereven betartanod. Inkább egy kiindulási alapnak szánom, amit tetszésed szerint a saját módszereddé alakíthatsz. Ezek a módszerek kis gyakorlással bárki számára megtanulhatóak. Sok esetben már az is eredményre vezet, ha bizonyos lépéseket megtanulsz és elkezdesz használni az életedben.

Mi van, ha én nem tudok meditálni?

A meditáció egy tanulható és gyakorolható képesség, mint az úszás, vagy a kerékpározás. Bárki számára kis gyakorlással elsajátítható. Ha most még nem tudsz meditálni, akkor is érdemes kipróbálnod, mert az otthoni gyakorláshoz a meditációs CD-t bármikor hallgathatod, amikor van szabad 20 perced a gyakorlásra.
pipa-l.gif
7 ok, hogy miért érdemes mindenképpen kipróbálnod a "Rakj rendet a fejedben!" módszertantpipa-l.gif
#1 Teljesen kezdők is bátran belevághatnak. Ez nem egy Guruknak szóló elvont spirituális kurzus. Akkor is érdemes velünk tartanod, ha ott voltál a "Válj Tudatos Teremtővé" előadáson vagy hallottad az anyagot.pipa-l.gif
#2 Érthetetlen elméletek helyett konkrét gyakorlatias technikákat kapsz, a tőlünk megszokott magas színvonalon.pipa-l.gif
#3 Itt nem a hagyományos iskolában megszokott bemagolni való tudást kapsz. Amit kapni fogsz, az nem csak a spirituális fejlődésedhez, hanem a mindennapi életed gyakorlati vezetéséhez is fejlődési lehetőséget kínál számodrapipa-l.gif
#4 A valódi életben kipróbált, működő módszereket kapsz. A tanított módszereket nem könyvekből ollóztuk össze, hanem a saját életünkben használt, működő és bevált technikákat kapsz.pipa-l.gif
#5 Egy saját magad számára jól használható módszertant kapsz, amit mindenféle külső segítség nélkül saját magad is képes leszel alkalmazni a mindennapjaidban.pipa-l.gif
#6 Otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatok. A tanított módszer gyakorlása nem igényel semmilyen különleges eszközt, amit meg kellene meg vásárolnod, vagy különleges helyszínt, ahova el kell menned.pipa-l.gif
#7 Lépésről-Lépésre elsajátítható technikákat kapsz. Mar azzal is sokat teszel magadért, ha az első meditációt és a gyakorlati feladat kezdő lépéseit elvégzed.

Rakj rendet a fejedben!
Oszlasd el a zűrzavart és kezdj tiszta lappal teljesen új életet, ahol egyensúlyba kerül a spiritualitás és a gyakorlat!

RRF_DVD_nagy.gif
80 perc vezetett meditáció és közel 70 perc motivációs gyakorlati célkitüző feladatsor munkafüzettel

RRF_CD1_kicsi.gif4x20 perc vezetett meditáció a szellemi lecsendesülés és a tisztánlátás érdekében +
RRF_CD2_kicsi.gif70 perc motivációs hanganyag egy 5 lépéses gyakorlati módszertannal, hogy a fejedben lévő káosz helyét a lézer pontossággal megfogalmazott célok vegyék át  +

RRF_jegyzet_kicsi.gifLetölthető 30 oldalas munkafüzet, amit korlátlan példányban kinyomtathatsz, hogy a gyakorlati feladatokat újra és újra elvégezhesd


Két változatban is rendelhető!

mp3.gifLetölthető MP3 változat
5.900 Ft helyett

MOST CSAK 3.900 Ft
VAGY 14 EUR*
Külföldi megrendeléseket is tudunk fogadni!RRF_DVD_kicsi.gifDupla CD változat
7.900 Ft helyett

MOST CSAK 5.900 Ft

Díjmentes házhoz szállítással


Ha  bárhol máshol megrendelsz egy DVD-t,CD-t vagy könyvet sokszor 1000 - 2000 Ft extra házhozszállítási költség terheli a megrendelését, melyet a végösszeghez kell hozzászámolnod. Mi átvállaljuk tõled ezt a költséget.