Hát nem lenne fantasztikus egy naptár, ami 2012 minden napjára tartalmaz egy személyes jótanácsot?

Mit szólnál hozzá, ha megismerhetnéd milyen hatások érnek az életedben a 2012-es éved bármelyik napján?

calendar4.jpg Mindannyiunk életében folyamtosan változó energiák munkálkodnak, amik évről-évre, hónapról-hónapra, napról-napra változnak. Ezek az energiák meghatározzák, hogy az adott pillanatban milyen lehetőségeink vannak az életünkben.

Minden időszak energiái az életed más területén hatnak rád. A személyes éved az egyik legmagasabb szintű ciklus, ami a gondolkodásodra van hatással, ami meghatározza az egész életed.  A személyes hónapod az érzelmeidet és a motivációdiat határozza meg, a személyes napod, pedig a mindennapi tetteidhez ad útmutatást.


Mi lesz a legfontosabb 2012-ben, avagy mit jelent a személyes éved?


106471665.jpgA személyes életedben változó energiák szempontjából az év nem január 1-én, hanem a születésnapoddal indul. Minden évben újabb és újabb energiát kapsz, azért, hogy tapasztalj és fejlődj általa.

A személyes év energiája az egyik legmagasabb szintű vezérlő erő az életedben. Ha ezt az energiát figyelmen kívűl hagyod, akkor nem csoda, ha folyamatosan úgy érzed, mintha az életed a legnyagobb ellenséged lenne.

Hogy érzed magad a bőrődben, avagy mit jelent a személyes hónapod?

90140596.jpg
A személyes hónapod azt mutatja meg neked, hogy abban a hónapban milyen belső motivációid lesznek, és milyen lesz az érzelmi állapodot.

Egyszer energikusnak és lendületesnek érzed magad, máskor érzékenynek és védtelennek. A személyes hónap megmutatja neked, hogy mikor milyen érzelmi hatások érnek és hogyan kezeld őket hatásosanMit tegyek és mit ne tegyek ma, avagy mit jelent a személyes napod?

87182664.jpgA személyes napod a mindennapi teendőidhez ad konkrét segítséget, mivel az energiák napi szinten is ciklikusan változnak, így hol képes vagy összeszedetten a feladataidra koncentrálni, máskor pedig inkább magadra zárnád az ajtót, hogy egyedül lehess egy kicsit.

A személyes nap megmutatja számodra, hogy az adott napon milyen energiákat kapsz a feladataidhoz, segítségével megértheted, hogy miért megy olyan jól valami az egyik napon és miért nem sikerül máskor.


Honnan tudhatom meg, hogy mikor milyen időszak jön az életemben?
Tényleg létezik személyre szóló naptár, amiből mindezt kiolvashatom?

calendar2.jpgA személyes évek, hónapok és napok a születési dátumodból kiolvashatóak. Ezek a ciklusok a születésed pillanatában indulnak és az igazi hatásukat a felnőtté válásod követően kezded igazán megélni és megérteni.

Minden személyes ciklushoz, évhez, hónaphoz és naphoz egy konkrét számérték tartozik, aminek a jelentése útmutatásul szolgál neked a mindennapjaid megértéséhez és ezáltal segít neked, hogy az energiák ne az ellenségeid legyenek, hanem velük összhangban élhesd az életed.

Ha ezeket a számértékeket egy naptárban rögzítjük és hozzá írjuk az adott időszak jelentését, akkor egy olyan személyre szóló kalendáriumot kapsz a kezedbe, amit minden nap forgathatsz és ami segít eligazodni neked az életed sűrűjében.


Ezt a naptárt most nekem kell elkészítenem?

calendar1.jpgSemmiképpen nem szeretném, ha az amúgy is szűkös időbeosztásod mellett még egy ilyen naptárt is neked kellene elkészítened. Ezért arra gondoltam, hogy összeszedem mindazt, amit a személyes ciklusokról tudok, hogy neked ne kelljen több évet tanulással és kutatással töltened ezzel kapcsolatban.
 
Elkészítem neked ezt a személyre szóló kalendáriumot, hogy mostantól kezdve ne k
elljen tanács nélkül maradnod, még akkor sem, ha nem ülhetek minden nap melletted, hogy segítsek értelmezni életed történéseit.


Az éves elemzést nem csak Januártól lehet elkészíteni!

Miért hagynál elveszni, akár csak egyetlen hónapot is, hiszen ha már elmúlt az év eleje. Az éves elõrejelzést úgy alkottuk meg, hogy Te választhasd meg melyik hónaptól kéred a segítséget, így akár az év közepétől a következő év közepéig is szólhat az éves elõrejelzés.

Mit hoz neked 2012?
Útmutató a 2012-es éved mindennapjaihoz!
 
A “NAGY” éves előrejelzés, avagy minden napra egy jótanács,
hogy mit tegyél és mit ne!

eveselemzes_nagy.gif

Mit tartalmaz az elemzésed?
  • A személyes évek elemzését
A személyes éved minden születésnapodon változik, ezért ez az elemzés két személyes évedet is tartalmazni fogja, az egyik, ami éppen most aktuális számodra, vagyis, amit éppen élsz.

A másik személyes év elemzése, ami a következő születésnapod betöltésével válik aktuálissá és ami az azt követő időszakot fogja meghatározni.
  • A személyes hónapok elemzését
Minden egyes hónapban van egy személyes rezgés, ami az adott hónapban tapasztalható belső hajtóerőket, érzelmi motivációkat és az érzelmi állapotodat mutatja meg. Ez mindig az aktuális hónap első napján indul, kivéve a születésed hónapjában, mert ott a hónap közben megváltozik, mivel ezt a személyes évedből számítom ki neked.
  • A személyes napok elemzését
A személyes éved és hónapod hatása alá rendelt minden napnak is van számodra egy személyes rezgése, ami azt mutatja meg számodra, hogy az adott nap milyen feladatok elvégzésére alkalmas, hiszen a személyes nap a cselekedeteid meghatározója, amit a személyes éved és a személyes hónapod számaiból számítok ki és értelmezek neked az év 365 napjája.
  • Az év 365 napjának általános hatásásnak elemzését
A személyes napjaid kiszámítása és értelmezése mellett, minden egyes napra megadom neked az adott nap általános érvényű hatásának elemzését, ami megmutatja, hogy ha az adott napon indul valami az életedben, vagy történik egy fontos esemény, ami hosszú távon elkiséri az életed (pl: új munka, új ismeretség, új szerelem), akkor milyen hatás lesz érvényes arra az eseményre, egészen addig, amíg elkísér téged az életedben.


Hogyan segíti ez az életed?

Gyakorlatilag egy olyan személyre szóló naptárt kapsz a kezedbe, aminek a segítségével értelmezheted a mindennapi életed eseményeit. Ez abban tud segíteni neked, hogy megértsd, hogy adott pillanatban miért történnek veled adott események és azok milyen hatással vannak az életedre.


stop.jpgFIGYELEM! Ne várj lehetetlent!

 

Ez az elemzés semmiképpen nem ad neked konkrét jóslatot az adott időszakra, tehát nem mondja meg neked például, hogy 2012 március 2.-án találkozol egy férfival, aki egy nagy összeget ad át neked. Azt sem tudom megmondani belőle, hogy mikor fogsz meggyógyúlni, vagy mikor rendeződnek az anyagi dolgaid pontosan. Erre sajnos nem vagyok képes a számok segítségével.

Csak az energiákat tudom megmutatni neked, amik segítenek a céljaid elérésében, vagy adott esetben gátolnak benne, ha az árral szemben úszol 

Ez az elemzés az adott időszakra, évre, hónapra és napra megmutatja, hogy abban az időszakban milyen energiák érvényesülnek az életedben, ami abban segít, hogy kihasználhasd a lehetőségeidet és ne akarj az árral szemben úszni. Mert, amikor hosszú időn keresztűl nem érzed jól magad, az többségében amiatt van, hogy szembe mész az energiákkal, ahelyett, hogy alkalmazkodnál hozzájuk

Mit hoz neked 2012?
Útmutató a 2012-es éved mindennapjaihoz! 
A “NAGY” éves előrejelzés, avagy minden napra egy jótanács,
hogy mit tegyél és mit ne!
eveselemzes_nagy.gif