Soha többé ne akarj önmagadon változtatni!
Itt az ideje, hogy megismerd és megmutasd valódi önmagad!

Miért nem kell változtatnom magamon, mikor másról sem hallok, mint, hogy a boldog és sikeres élethez személyiségfejlődésre van szükségem?

fejlodes2.jpgGyakran olvashatsz nagy spirituális guruktól arról, hogy előbb magadon változtass és ennek hatására minden körülmény megváltozik körülötted. Ez bizonyos szempontból igaz is meg nem is.

Igaz abban az esetben, ha az életedet a személyiséged, vagyis a tanult és felvett szerepeiden keresztül közelítjük meg, de nem igaz akkor, ha az egyéniségeden keresztül közelítjük meg a kérdést. Az egyéniséged a szellemed, a lelked és a tested egyensúlya, aminek a tudatos megélése által tapasztalatokat teremthetsz az életedben  


Az egyéniséged ott volt már a születésed pillanatában is és ebben a pillanatban is ott van

doboz2.jpgNem hiszek a személyiségfejlődésben, hiszen hogyan fejlődhetne egy tanult szerep, vagy egy felvett álarc. Amiben hiszek az az egyéniséged tudatos kibontakoztatása a személyiséged álarca mögül.

A személyiségedet, vagyis a szerepeidet sorra hagymahéjakként bonthatod le az egyéniségedről egészen addig, amíg tisztán képes vagy megélni azt, aki valójában vagy.


Csak az egyéniség képes saját maga irányítani az életét.

Ha ismered az egyéniséged, ha ismered a szíved legmélyebb vágyait, akkor soha ne akarj önmagadon változtatni, hiszen az lehetetlen. Az egyéniség megváltoztathatatlan része az életednek a születésed pillanatától egészen a halálodig.


korulmeny.jpgHa az életed bármely területén úgy érzed, hogy nem tudod őszintén megélni és kifejezni az egyéniségedet, akkor egy akadály, egy körülmény áll az utadban, amit képes vagy elhárítani tudatos lépések megtételével.

Ezért azt mondom, hogy soha nem magadon, hanem a körülményeiden változtass, ha úgy érzed, hogy az életed nem abba az irányba megy, ahová szeretnéd, hogy tartson.


"Uram, add meg nekem, hogy beletörődjem a megváltoztathatatlanba, adj bátorságot, hogy a megváltoztathatót megváltoztassam. Add, hogy fel tudjam ismerni a különbséget."

Az egyéniséged kitörölhetetlen és megváltoztathatatlan része az életednek, soha ne akard megerőszakolni magad. A körülményeken, amiben élsz azonban minden nap, minden percben képes vagy változtatni, ha akarsz. Ez a szabad akarat törvénye!


Mit kell tennem, hogy kibontakoztassam a valódi egyéniségemet?


Az egyéniséged megismeréséhez nem kell elutaznod sehova, nincs szükséged bonyolult és kimerítő filozófiai tanulmányokra és nem kell évekig egy spirituális mester lábainál ülnöd. Az egyéniséged ott él benned, mindössze annyit kell tenned, hogy összehangolódsz vele és megengeded, hogy rajtad keresztül megmutathassa önmagát.

Egy meghatározott egyéni energiával jöttél erre a világra

egyeniseg1.jpgEz az egyéni energia a születésed pillanatától fogva veled van és egész életeden át elkísér téged.  Gyerekkorodban ezt az energiát spontánul, mindenféle félelem nélkül képes voltál kifejezni.

A gyerekekre ezt még természetes módon ráhagyja a világ, ahogy azonban egyre idősebb lettél és iskolába kerültél megkezdődött az egyéniséged személyiséggé való uniformizálása.


A felnőtté válás során az iskolában beraktak téged egy olyan "dobozba", amit a leginkább "megfelelőnek" találtak számodra. Ez a "doboz" leegyszerűsíti a világ dolgát veled és neked is biztonságot és kapaszkodót nyújt a mindennapokhoz, de egyben korlátokat és akadályokat is jelent.

Kinőtted a dobozt, amiben eddig éltél


doboz1.jpgMost, hogy ezeket a sorokat olvasod azt jelenti, hogy kinőtted a dobozt és itt az ideje, hogy kitörj belőle, pontosan úgy, ahogyan a kiscsibe is feltöri a csőrével a tojása héját.

Ne haragudj most a dobozra, hiszen az eddig fejlődésed során ugyanúgy megvédett téged, ahogy a kiscsibét a tojás kemény fala, ez az élet természetes része.

A baj akkor kezdődik, ha az egész életedet megpróbálod ebben a "kényelmes" és "biztonságos" dobozban leélni anélkül, hogy valaha is megtudnád milyen az élet a dobozon kívül.A szükséges változás talán félelemmel tölt el téged

valtozas_k.jpgEgy olyan világból, amit eddig jól ismertél, aminek a szabályai szerint eddig játszottál most át kell lépned egy eddig talán teljesen ismeretlen világba.

Ez majdnem olyan, mintha a mostani felnőtt tudatoddal kellene egy újszülött testében megszületned és mindent újra kellene tanulnod, amiről eddig azt gondoltad, hogy már magabiztosan tudod.


Az egyéniséged kibontakoztatása során teljesen újjászületsz, de ez a folyamat, igazából nem fejlődés, hanem egy kibontakozási folyamat, aminek során felszínre hozod magadból mindazt, ami mindig is veled volt az eddigi életed során.


Milyen segítséget kapok az egyéniségem kibontakoztatásához?

segitseg.jpgAz sikeres és boldog emberi élet megteremtése gyakran lehetetlennek tűnik. Nem csoda, hogy úgy érzed ez talán csak a mesében létezik.

Sem otthon, sem az iskolában soha nem tanította meg neked senki mit is jelent egyéniségnek lenni, hogyan kell felfedezned és felébresztened a benned szunnyadó erőt, pedig ez is csak olyan, mint megtanulni járni, beszélni, írni és olvasni. Mindegyikhez sok időre és kitartásra van szükség és persze az sem árt ha van segítséged is.Milyen segítséget kapsz az élettől önmagad felfedezéséhez?

Korábban beszéltem már neked arról, hogy egy jól meghatározott egyéni energiával születtél meg. Születésed pillanatában összekapcsolódsz ezzel az egyéni energiával, ami olyan az életedben, mint egy űrhajó indulása. Az űrkutatók már az indulás pillanatában tudják, hogy hová kell eljutnia az űrhajónak, ezért az úti célnak megfelelően választják ki az indulás pillanatát, aminek nagyon komoly szerepe van a célba érés szempontjából.


Meghatározott élettervvel érkeztél

eletterv.jpgAz életterved kódolva van a születésed pillanatában és kódolva van a születési dátumodban is. A születési dátumod olyan, mint egy titkos könyv az életedhez, ha ismered a megfejtésének a titkát, akkor képes vagy kiolvasni belőle az életedhez írt használati útmutatót.

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen  energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.


Minden ember, aki ugyanazon a napon született ugyanazokkal a lehetőségekkel rendelkezik?

A válasz igen is meg nem is. Általános értelemben véve ugyanazokat az energiákat kapja meg minden egy napon született ember, de ennek ellenére a szabad akarati döntései
során mást és mást bontakoztat ki belőle.


A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben

terkep.jpgA térképnek akkor van értelme, ha tudod az ulticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.Az életed akkor lesz boldog és sikeres ha összhangban élsz önmagaddal

harmonia1.jpgAhhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba.

Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint, hogy lépésről-lépésre összehangolódsz a saját energiáddal és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.A születési dátumod egy használati útmutatót ad a kezedbe az egyéniséged kibontakoztatásához

A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.


A törvények nem tudása nem ment fel a felelősség alól

torveny1.jpg
Ha nincs tudomásod az életedet irányító törvényekről, attól még kifejtik a hatásukat, de az irányítást ebben az esetben az életre bízod és így a "szerencsés" és a "szerencsétlen" véletleneknek kiszolgáltatva éled az életed.Olvasd el az életedhez írt személyre szóló használati útmutatót és vedd kezedbe az irányítást


Ismerd meg az életedet irányító törvényeket, kerülj összhangba a saját energiáddal  és éld meg az egyéniséged. Ne feledd soha nem magadon kell változtatnod, inkább a körülményeket alakítsd úgy, hogy képes legyél megélni önmagad.


Használati útmutató
az életedhez 2.0


A születési dátumod titkos kódját megfejtettem neked és leteszem eléd nyitva az életed könyvét
Hasznalati-Utmutato-2.gif
A "Használati útmutató az életedhez 2.0" egy olyan személyre szóló segítség, ami megmutatja számodra, hogy miként bontakoztasd ki azt az életet, amire mindig is vágytál

A 2008-ban megjelent 1.0-ás változat több mint 12.000 példányban elkelt magyarországi bestseller. Az olvasói visszajelzéseket és a megjelenést követően eltelt három év tapasztalatait összegyűjtve 2011-ben megjelent a teljes egészében újraírt "Használati útmutató az életedhez 2.0", ami minden eddiginél gyakorlatiasabb és kézzelfoghatóbb segítséget nyújt önmagad megismeréséhez és egy teljesebb, sikeresebb és boldogabb élet kibontakoztatásához.


Hogyan működik az útmutató?

A "Használati útmutató az életedhez 2.0" a születési dátumod alapján készülő személyre szóló elemzés, ami megmutatja benned működő energiákat és az életedet irányító törvényeket. Tudományos alapját a több mint 4.000 éves múltra visszatekintő pitagoraszi számmisztika adja, aminek módszereit a XXI. század kihívásaira aktualizáltam a 2003 óta ezen a területen folytatott kutatásaim eredményeképpen.


Az elemzés három egymásra épülő fejezetből áll
3ko.jpgAz egyes fejezetek során lépésről lépésre vezetlek végig az életedet meghatározó energiák és törvényszerűségek megismerésének útján. Már önmagában az egyes fejezeteket olvasva is kapcsolatba kerülsz a benned munkálkodó energiákkal.

Az olvasás során önkéntelenül is megindul benned a változási folyamat még akkor is, ha jelen pillanatban nem hiszel benne, hogy bármilyen kézzelfogható eredményt fogsz tapasztalni.


Az a változás, amit egy ilyen önismereti munka jelent az számodra hosszú távon kihat az életed egészére és könnyen lehet, hogy csak néhány hónap, vagy egy év múlva fogod saját magad felismerni és tapasztalni a gyökeres változást, amin keresztül mész.


I.fejezet: Az életedet irányító hét törvény!

Ebben a fejezetben a születési dátumod számmisztikai elemzése során az életed hét fontos területére vonatkozó útmutatást kapsz. Ez a hét terület az életedet irányító hét törvény, melyek egymásra épülnek. A hét törvény személyre szóló útmutatással is szolgál számodra, hiszen  az életed hét területén működő egyéni energiákat mutatja meg számodra a születési dátumodban kódolt számok formájában.

A születési dátumod elemzése során egy úgynevezett születési képletet kapunk, amiben a hét törvénynek hét számot feleltethetünk meg. Ez a hét szám meghatározott energiát rendel az életed hét törvényéhez. A hét törvény pedig egymásra épül az életedben.

1. A gondolkodás törvénye
Mik a legfontosabb értékek az életemben, amiket soha nem téveszthetek szem elől?

2. Az érzelmek törvénye
Mi az, ami meghozza számomra a lelki békét?
3. Az egyéniség törvénye
Hogyan tudom szabadon kifejezni ki is vagyok valójában? 4. A lehetőségek törvénye
Mik azok a területek az életemben, amikre sokkal több figyelmet kellene fordítanom?

5. Az erőforrások törvénye
Mik azok a belső erőforrásaim, amikre bármikor támaszkodhatok?
6. Az életút törvénye
Mi az a legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnom az életem során?
7. Az életfeladat törvénye
Mi az a küldetés az életemben, amit ha betöltök, akkor harmóniába kerül az életem?

II.fejezet: Rejtett képességek, amik csak arra várnak, hogy kiaknázd őket


rejtett2.jpgEz a fejezet, a személyes születési képletedben szereplő számok magasabb összefüggéseit tárja fel előtted. Részletesen elemzem neked, az egymással összefüggésben álló számok alkotta energetikai síkokat, melyek olyan lehetőségeket mutatnak meg neked, amikről eddig talán soha nem tudtál, és az elemzés nélkül soha nem szereznél tudomást róluk.


Kíváncsi vagy rá milyen különleges képességekkel rendelkezel?
A születési mátrixod megmutatja megvan e benned...

...a precíz tervezés képessége
...a kitartás képesség
...a kimeríthetetlen energia
...a gyakorlatiasság és önállóság
...a határtalan szenvedély
...az emberbarátság és magas eszmeiség
...az elszántság, hogy elérd a céljaidat
...az éleselméjűség képessége
...a vízió képessége, hogy megérezz bizonyos dolgokat
...a túlérzékenység, ami sebezhetővé tesz
...az élet leckéivel szembeni felkészültség
 
Megtudhatod, hogy a fenti lehetőségek és képességek közül melyek azok, amelyek a Te életedben is ott vannak talán rejtve, talán nyilvánvalóan. Mindenképpen tudnod kell róluk, mert lehetséges, hogy az egyik kihasználatlan képességednek köszönhetően megváltozik az életed.


III.fejezet: Jantra, avagy 12 felismerés, ami megváltoztatja az önmagadról alkotott minden elképzelésedet!

felismeres.jpgA személyes Jantra egy különleges számmisztikai módszer, ami a születési képletből kiindulva 3 x 4, azaz a 12 legfontosabb életterületedre, illetve tulajdonságodra nézve ad számodra útmutatást és értékes felismeréseket.

Az egyes számok az életed adott területeire vannak hatással. Megmutatják, hogy miként éled meg azt a területet, illetve hogyan viselkedsz adott szituációba kerülve.


Ha jobban megvizsgálod életed azon részét, szembesülhetsz vele, hogy mi az, amit eddig figyelmen kívül hagytál, illetve mi az, amivel tisztában voltál.

A Jantra különlegessége és kiszámításának lényege, hogy akár függőlegesen az oszlopokat, akár vízszintesen a sorokat, akár átlósan adjuk össze a négy számot, és a kapott kétjegyű számot egyetlen számjegyre redukáljuk, mindig ugyanazt az eredményt kapjuk.


   
  Életed 12 felismerése 
1. felismerés: Mi az, ami lelkesít és feltölt energiával?
2. felismerés: Milyen a kapcsolatod a szeretteiddel?
3. felismerés: Milyen áldozatokat hozol az életedben?
4. felismerés: Hogyan fejezed ki a szereteted az emberek felé?
5. felismerés: Életed mely területén hallgatsz a megérzéseidre?
6. felismerés: Mi az, ami igazán örömet okoz számodra az életedben?
7. felismerés: Milyen "kötelező" tanulási feladat van az életedben?
8. felismerés: Mit jelent a szerelem és a párkapcsolat az életedben?
9. felismerés: Milyen szerepet tölt be az életedben a pénz?
10. felismerés: Életed mely területén fontos, hogy képezd magad?
11. felismerés: Milyen lehetőségeket kapsz az élettől?
12. felismerés: Mi az életfilozófiád?


Nekem való ez az elemzés?

Ez az elemzés mindenképpen neked való ha...


...soha többé nem akarsz mások elvárásainak megfelelően élni

...úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint, amit a jelenlegi életkörülményeid keretein belül képes lennél megélni és szeretnéd megismerni az eddig rejtett oldaladat

...szeretnéd megtudni mit is jelent valójában önmagadnak lenni

...folyton ugyanazokat a hibákat követed el újra és újra és nem érted, hogy mit kellene másként csinálnod, hogy ne sétálj bele mindig ugyanabba a csapdába.

...vannak olyan visszatérő nehézségek az életedben, amikre sehogy sem találsz megoldást.

...szeretnél az életedben azokra a dolgokra koncentrálni, amik számodra a legfontosabbak

...szeretnéd végre megtalálni az érzelmi egyensúlyt az életedben

...szeretnél végre önmagad lenni, csak egyszerűen úgy ahogy vagy, görcsölés és erölködés nélkül

...szeretnéd végre megismerni, hogy mi az a feladat, amire születtél

...szeretnéd megismerni a fejlődési lehetőségeket az életedben, átlépve a gyengeségeiden

...szeretnéd megismerni az erősségeidet, amikre minden esetben számíthatsz

...ha már számtalan spirituális könyvet elolvastál és mégsem sikerült megoldást találnod a legégetőbb problémáidra

...ha szeretnél végre személyre szóló útmutatást kapni az életedhez

...nem csak kész válaszokat akarsz kapni, hanem hajlandó vagy dolgozni önmagadon és megválaszolni az elemzésben neked szegezett kérdéseket is.


Milyen eredményekre számíthatok a az elemzés elolvasása után?

Ez az elemzés mellébeszélés nélkül feltárja számodra az egyéniséged belső "szerkezetét" egy olyan nézőpontból, ahonnan még soha nem láttad ilyen részletességgel. Az elemzés tudatos elolvasása és a kérdések megválaszolása önmagában aktiválja a benned lévő erőket, amik fokozatosan felébrednek benned.


pipa-l.gif
Képes leszel feltétel nélkül elfogadni és felvállalni azt, aki vagy

Azt fogod észrevenni az elemzés elolvasása után, hogy másként fogod látni az eddigi életed és az előtted álló lehetőségeidet is. Elkezdesz másként gondolni az életed történéseire és fel fogod ismerni azokat a mintákat, amik a saját egyéni energiáid ismételt megjelenését mutatják meg számodra.


pipa-l.gif
Fokozatosan felébreszted a saját energiádat az életed minden területén

Meg fogod látni, hogy az életed mely területén nem tudtad eddig megélni önmagad és ennek a felismerése fokozatosan ezeken a területeken is aktiválja a saját egyéni energiádat. Könnyen lehet, hogy ennek hatására teljesen megváltoznak az életkörülményeid is.


pipa-l.gif
Teljesen átalakulhatnak az emberi kapcsolataid

Rá fogsz ébredni, hogy kik azok, akik mellett igazán önmagad tudsz lenni és kik azok akik mellett folyton csak megjátszod önmagad. Ennek következtében lesznek emberek, akiket el fogsz engedni, azért, hogy új emberek jöhessenek be az életedbe.


pipa-l.gif
Állás helyett hivatást fogsz választani

Könnyen lehet, hogy rájössz, hogy a jelenlegi munkád egyszerűen megfojt téged, mert egyáltalán nem tudod megélni benne önmagad, ezért úgy döntesz, hogy változtatsz ezen Lehet, hogy  teljesen új "hivatás" után nézel, amiben igazán képes leszel megélni önmagad.


pipa-l.gif
Ha elég bátor vagy teljesen átalakíthatod az életed

Összességében kiegyensúlyozottabbnak, önbizalommal telinek és sikeresebbnek fogod érezni az életed. Ehhez azonban elengedhetetlen az is, hogy legyen elég bátorságod a megtenni azokat a lépéseket, meghozni azokat a nehéz döntéseket, amik az eddigi életed során visszatartottak a változástól.


Mit mondanak az elemzésről azok, akiknek az életet már megváltoztatta az elolvasása?

Íme néhány annak a több mint 12.000 olvasónak a véleményéből, akik a 2008-as megjelenése óta elolvasták a saját elemzésüket

 

"Megerõsítést adott ahhoz, hogy jó irányba megyek..."
Hallgasd meg miért döntött úgy Gizella, hogy
megrendeli a saját elemzését!
 
 
  Én 90 %-ban magamra ismertem...
 

idezojel.gif

Köszönöm az elemzést, nagyon jó, hihetetlen, hogy a születési dátumunk ennyire befolyásolja, milyenek vagyunk. Én 90 %-ban magamra ismertem és azt hiszem, hogy ahogy most élek, ez megfelel annak, amit tanulnom kell, vagyis a sorsom követem.

 

További munkájához sok sikert kívánok!


Üdvözlettel:


Nagy Éva

  Ismerõseimnek is ajánlani fogom az
elemzés elkészítettését.
 

idezojel.gif

Köszönöm az elemzéseket (2 db) nagyon helytállóak. Továbbra is várom leveleit, amire feliratkoztam, szeretném minél jobban elsajátítani, megtanulni a számmisztikát. Ha van lehetõség több ismeret szerttevésére, illetve tanfolyamon részt venni, szívesen tenném. Ismerõseimnek is ajánlani fogom az elemzés elkészítettését.

Üdvözlettel:


H.Nemes Anna

 


"Teljesen élhetem az életem a számmisztikai elemzésed segítségével..."
Hallgasd meg hogyan változott meg Anikó élete, miután elolvasta a saját számmisztikai elemzését!
 


  ...erre volt most szükségem, hogy valaki
a hónom alá nyúljon és felkaroljon...

idezojel.gif

 

Kedves Péter!  

Sokat segített az elemzése, már régóta energia hiányos , lehangolt voltam. Amikor elolvastam az elemzést, elösször meglepõdtem, aztán erõre kaptam. Azt hiszem erre volt most szükségem, hogy valaki a hónom alá nyúljon és felkaroljon, hogy merjek újra akarni.

Köszönök mindent.

Szeretettel: Erika

..megerõsítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell...

idezojel.gif

 

Kedves Péter!

Sok ellentmondást találtam a dolgozatban, de számomra ezek figyelemfelkeltõ elemek. Egyértelmûen jelzik, és megerõsítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell,  a tovább akarok lépni, ha el akarom érni a következõ szintet.

 

Segít a tovább-gondolkodásban. Megvilgítja azokat a  ontokat, ahol tennem kell. "Ilyen vagy most, de ha akarod, ilyenné válhatsz. Mert benned van, csak ki kell " bányászni " magadból! "- ez az üzenete számomra ennek a dolgozatnak.

Köszönöm a segítséget, további munkájához szívós kitartást, és sok-sok örömet kívánok.


Nagy tisztelettel, örök barátsággal:  Anna

 

Mit kapok a pénzemért?
...avagy mit kell pontosan tudnod erről az elemzésről?


Körülbelül 90 oldalas személyreszóló

számmisztikai elemzést kapsz!

 

Hasznalati-Utmutato-2.gifMint már többször is hivatkoztam rá ez az elemzés 3 egymással szoros összefüggésben álló fejezetbõl áll, ami így körülbelül 90-95 oldalnyi (A születési dátumtól függ a végleges hossza) teljesen személyreszóló írást jelent a Te születési dátumod alapján.Szeretném látni hogy fog kinézni az elemzésem!

Nem veszel zsákbamacskát! 

 

No-Zsakbamacska.gif

A mintaelemzésbõl láthatod, hogy milyen mennyiségû és minõségû infromációra számíthatsz, miután megrendelted a saját elemzésed

Ez a minta elemzés PDF formátumban tölthetõ le innen. Pontosan ugyanabban a formában, ahogy Te is megkapod majd személyes elemzésed.

 

Olvass bele a teljes értékű  mintaelemzésbe!
A te elemzésed pontosan így fog kinézni azzal a különbséggel, hogy a saját születési dátumoddal készítjük el neked!Használati Útmutató az életedhez 2.0
A születési dátumod titkos kódját megfejtettem neked és
leteszem eléd nyitva az életed könyvét
Hasznalati-Utmutato-2.gif