| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |
Print
szeken.jpg
Kicsoda
Schilling Péter? 

 

 

Péter már 18 éves kora óta foglalkozik az emberi élet, az önismeret és a spiritualitás témáival.


Kevesen tudják, hogy eredeti végzettsége Villamosmérnök, tehát egy alapvetően racionális ember, akinek a lelki dolgok mellett nagyon fontosak az ész érvek is.


2002-ben beiratkozott a Mantra Alternatív Szabadegyetemre, ahol az emberi lélek rejtelmei mellett megismerkedt a számmisztikával, ami azonnal magával ragadta az egyszerűsége és kézzelfoghatósága miatt.

Schilling Péter 

Életvezetési tanácsadó, "Az örömteli élet" szakértője

 

   

Így mesél erről az élményről személyesen...

(Klikk a hangüzenethez) 

 

 

A jelenlegi hivatását vagyis, hogy a szammisztika.com weboldal segítségével többségében nőknek nyújt segítséget a magánéleti problémáik

megoldásához csak 2008 óta gyakorlja.  

 

"Kedves Péter !

Mindig is arra vágytam,hogy valaki ilyen mélységben le tudja irni ami-aki vagyok .Köszönöm Önnek hogy megmutatta a tudományát. Gondolom még lesz sok kérdésem, ami a feladataimhoz kötődik ebben az életben.

Tisztelettel Erika"

 

Miért hallgass rá?

 

schilling_peter_elo_1.jpgA  „Használati útmutató az élethez” című személyre szóló számmisztikai elemzéssel, aminek Péter a szerzője már közel 10.000 hozzád hasonló útmutatást keresőnek nyújtott segítséget párkapcsolati, anyagi és egyéb magánéleti problémáik megoldásához.

 

Élő előadásai és oktatóanyagai segítségével már több ezren kaptak azonnal használható önismereti eszközöket a kezükbe, amelyek segítségével képessé váltak saját maguk kezébe venni az életük irányítását

 

A heti hírleveleit már annyian olvassák, hogy a Budapest Sportarénát több mint 5x megtöltenék, ami 17.000 embert képes egyszerre befogadni.

 

schillign_peter_elo_3.jpg"Szia Péter!

Hálásan,köszönöm az ismertetőidet,bár a számok mindig hideg bűvöletben tartottak, el kell ismernem,hogy megleptél.Igen nagy pontossággal tapintottál rá a személyiségemre,mit igyekszem amatőr módon tágitani,fejleszteni és nagyon nagy segitséget kaptam Tőled. Nagy érdeklődéssel várom,hogy vezess ezen a meglepő ösvényen.

Szeretettel:

Puskásné( Vojtilla Anna ) Barátaimnak Ani,szeretném, ha köztük lennél."

 

schilling_peter_elo_2.jpg

 

"Kedves Péter!

Amikor egy idegen ember tanácsot tud adni egy másik életvezetéséhez,  akkor ott bátorságra és tudásra van szükség. Az Ön által kidolgozott módszer meggyőző és követhető. Legutolsó üzenetében azonban Ön megerősített szándékom végigvitelében, ezért pedig hálás vagyok. :)

További sikereket kívánva búcsúzom

Podlovics Éva"

   

schilling_peter_elo_4.jpg

 

"Péter a nemes egyszerûségével ismertette meg velem a számmisztikát!

 

Érdekelt az ezotéria,de tavaly tavasszal mikor ezen az oldalon rátaláltam,nagyon megfogott ez a téma.Én már a második szemmináriumán vettem részt és ha lesz,még a továbbiakban is érdekel. EGYSZERÛ de NAGYSZERÛ!Mindenkinek nagyon ajánlom!!!

 

Kit nem érdekel a sorsa,mit nem csinál jól,vagy rosszul?A számok mindent igazolnak!!!

Vegyetek részt Ti is!

 

Péter üdvözöllek,további jó munkát szeretettel: Piroska"

 

  Ha még nem tetted, akkor kattints ide és iratkozz fel az INGYENES önismereti sorozatra, amihez ajándékba kapsz egy rövid számmisztikai elemzést is!>>>