Print

hirlevel_04.gif

Boldognak kellene lennem, mégsem vagyok az!

Vajon hol rontom el?

 

Talán Te is mindent elkövetsz annak érdekében, hogy boldog legyen az életed, de sokszor eredménytelenül. Minden körülmény adott, mégsem érzed boldognak magad.

 

A boldogság nagyon egyszerûen megfogalmazva annyit jelent, hogy összhangban vagy saját magaddal. Megtalálod magadban azt részed, aki mélyen legbelül csak arra vár, hogy végre kiengedd a napfényre.

 

Nap, mint nap szerepeket játszol, otthon, a munkahelyeden és a barátaiddal is. Próbálsz megfelelni az elvárásoknak, de csak egyre sikertelenebbnek és egyre kilátástalanabbnak érzed a helyzetet, pedig legbelül pontosan tudod, hogy mire vágysz.

 

Miért nem kapja meg a legtöbb ember amire vágyik?

Nézd meg a sorozat második részét és elmondom Neked! (kb. 5 perc)

A videó folytatódik a következõ üzenetben, ne felejtsd el megnézni!

 

Kifordított életet élsz!

Ennek az oka, hogy fordítva éled az életed, nem hagyod, hogy a valódi önmagad az intuícióidon keresztül vezessen el a boldog életbe, hanem elõbb cselekszel, azzal kapcsolatban érzel valamit, majd elgondolkozol rajta és kész az ördögi kör. A boldog embernek az intuíciója irányítja az életét, és annak megfelelõen cselekszik.    

 

 

Hogy érzed magad valójában?

 

Az elõzõ üzenethez hasonlóan most is játékra hívlak.  Ha a legutóbbi alkalommal, ugyan magadra ismertél az egyes boldogság csoportokban, akkor most nézzük meg ugyanezt fordítva.

 

Mi történik veled, akkor, amikor a szerepjáték határozza meg a mindennapjaidat, mit fogsz érezni, ahelyett, amit valójában a boldog életet jelenti neked.

 

Légy igazán õszinte, ezt most senki nem tudja rajtad kívül, úgyhogy nézz szembe bátran azzal, amit most érzel.

 

 

1. Uralkodni akarsz másokon?

 

Önzõen és egoista módon reagálsz másokra, tele vagy feszültséggel, kizárólag magaddal foglalkozol, és figyelmen kívül hagyod mások véleményét. Tulajdonképpen csak függetlenségre vágysz, vannak vezetõi képességeid, de sokkal inkább visszaélsz vele, semmint tudatosan alkalmaznád.

 

2. Kétségbe vagy esve?

 

Minden és mindenki kétkedéssel és félelemmel tölt el téged. Semmibe nem mersz belefogni, mert bizonytalan vagy, hogy sikerülhet e egyáltalán. Tulajdonképpen jók a megérzéseid, de soha nem figyelsz rájuk, mert csak az eszednek hiszel. Állandóan másokra támaszkodsz nem mersz önálló döntéseket hozni.

 

3. Azt hiszed körülötted forog a világ?

 

Felszínes vagy, kizárólag a vidámság és a szórakozás köt le. Azt szeretnéd, ha mindenki téged hallgatna, téged ajnározna. Tulajdonképpen egy vidám természetû ember vagy, aki szereti az embereket, de most sokkal inkább a saját örömödet keresed.

 

4. Merevnek érzed magad?

 

Rugalmatlan vagy és makacsul ragaszkodsz az elveidhez. Soha nem kötsz kompromisszumot, mert minden csak úgy jó, ahogy Te kitaláltad. Valójában egy rendszeretõ ember vagy, akire mindig lehet számítani, de a környezeted lassan már nem bírja elviselni a merevségedet.

 

5. Félsz a változástól?

 

Gyakorlatilag minden új dolog félelemmel és bizonytalansággal tölt el, pedig valójában egy szabadságszeretõ ember vagy, akinek lételeme a változás, de most sokkal inkább azt szeretnéd, hogy semmi új ne történjen veled minden maradjon a régiben.

 

6. Nem mersz a szívedre hallgatni?

           

Soha nem mersz lépni, inkább választod a kényelmes, megszokott biztonságot. A szíved nagyon sok mindenre vágyik, de nem mersz ráhagyatkozni, pedig nagyon szeretnél, maradsz inkább a jól bevált megszokott életviteled mellett.

 

7. Úgy érzed az élet tele van korlátokkal?

 

Csak a nehézségeket veszed észre, és nem látod be, hogy egyébként, ha az utadon vagy azok a helyezetek, amiket most korlátokként élsz meg valójában útjelzõ táblák, amik segítenek neked, hogy mindig a jó irányba haladjon az életed.

 

 

8. Félsz szembenézni a valósággal?

 

Nem mersz szembesülni az igazsággal, inkább a homokba dugod a fejed, csak ne kelljen észrevenned, hogy valami nagyon nem stimmel az életedben. Valójában nagyon tisztán látod a helyzetet, de inkább maradsz a struccpolitikánál a tudatos szembenézés helyett.

 

 

9. Nem tudsz nemet mondani?

 
 

Állandóan meg akarsz felelni másoknak, magadra vállalsz mindent, csak ne kelljen nemet mondani, de ezzel igazából csak kirabolják az energiádat. Valójában nagyon sokat tehetsz az emberekért egy olyan feladat elvégzésével, ami többeket  szolgál és egyben a Te álmaiddal is összhangban van, de ehelyett mások rabszolgája vagy.

 

A következõ üzenetben bevezetlek az életedet alapvetõen meghatározó törvényszerüségekbe, amik ott vannak a születési dátumodban is.

 

A születési dátumod megmutatja azt is, hol ronthatod el!
 

A boldogtalanság ugyanis nem más, mint fel nem ismert, el nem fogadott lehetõségek sorozata. Ha nem érzed jól magad a bõrõdben, akkor nem mersz igazán önmagad lenni, ezért azok az energiák, amik születésedtõl fogva benned vannak akár szélsõséges formában is megjelenhetnek.

 

 

A "Használati útmutató az élethez " címû személyre szóló számmisztikai elemzés pontosan megmutatja neked mik az erõsségeid és mik a tanulandó feladataid. Ezek ismeretében fel tudod ismerni, miért viselkedsz, vagy reagálsz úgy, ahogy. Könnyedén felismerheted, hogy talán nem is magadon, hanem sokkal inkább a körülményeiden kell változtatnod, ahhoz, hogy jobban kibontakoztasd magad.

 

Igazán önmagam akarok lenni, felismerve a lehetõségeimet, hogy teljes egészében kibontakoztassam azt, aki valójában vagyok, ezért megismerem ezt a személyre szóló elemzést>>>

 

Vidám és napsütésen napokat kívánok Neked!

 

Baráti Üdvözlettel:

alairas_l.gif 

Schilling Péter